http://bandzone.cz/mitchel
První tracky - budu rád za Vaše komentáře
První tracky - budu rád za Vaše komentáře
Ahoj, co na to říkáte? Budu rád za každý názor .... Začátečnická produkce 
Re: První tracky - budu rád za Vaše komentáře
Hele me to prijde docela v pohode jako zaklad na kterym se da stavet i kdyz jeste trochu prazdny na samostatnej plnohodnotnej poslech. No akorat mi asi trochu vadi ten pwm syntak, kterej prebiji vsechno ostatni. Takze ted to chce z toho zacit delat cely skladby;)
Díky, no jsou to zatím spíš jenom takové nápady, to je pravda....A ten synťak je asi moc , ale když mě se ten zvuk hrozně líbil... nechal jsem se unést
Přiště vyladím.
Tak feedback je důležitej, proto se to snažím poslechnout. Jeslti tomu dobře rozumím, tak se jedná o instrumentální produkci, nejspíše pro účely rapu...
Je to takový průměrný všechno, mohl bych bejt kritickej až běda. V tomhle stylu je potřeba jít naprosto vlastní cestou, nejen brát si příklad z klasiky a snažit se okopírovat, ale vymyslet i něco novýho, co tě odliší. Zvukově to je naprosto nemixovaný, bez barvy, vcelku bez nápadu a charakteru... mylsím, že pokud vydržíš a budeš se tomu věnovat, tak se vše změní, tímhle si musí projít každej...
Je to takový průměrný všechno, mohl bych bejt kritickej až běda. V tomhle stylu je potřeba jít naprosto vlastní cestou, nejen brát si příklad z klasiky a snažit se okopírovat, ale vymyslet i něco novýho, co tě odliší. Zvukově to je naprosto nemixovaný, bez barvy, vcelku bez nápadu a charakteru... mylsím, že pokud vydržíš a budeš se tomu věnovat, tak se vše změní, tímhle si musí projít každej...
Je to bez jakékoliv audio úpravy. Dělal jsem to v Reasonu a je to opravdu to první co ze mne vylezlo, takže jsem na začátku cesty a vím že se musím hodně učit. To je v pohodě, jakákoliv kritika je prospěšná, pokud je konstruktivní.Takže díky.
ahoj, poslouchám to v práci a dobře se u toho dělá, líbí se mi to. jak je uvedeno výše je to dobrý základ. líbí se mi to melodicky. teď už to dohrálo, tak si jdu pustit posledního ena 
Me bavi ze presto ze si "na zacatku cesty" tak uz mas na profilu beatmaking video
Jinak jestli to ma byt podmaz pro rap tak je to des. Bici jsou spatne. V jakemkoliv elektronickem tanecnim stylu by si mel prvni ovladnout bici a basu..do te doby se nikam nehnes. Jednoakordove melodie muzes placat pak.
Jinak jestli to ma byt podmaz pro rap tak je to des. Bici jsou spatne. V jakemkoliv elektronickem tanecnim stylu by si mel prvni ovladnout bici a basu..do te doby se nikam nehnes. Jednoakordove melodie muzes placat pak.
Díky, ja jsem tu snad ani nepsal, že jsem mistr světa ve skladaní hudby. A to že jsem udělal beatmaking video snad nesouvisí s tím, jestli jsem začátečník, nebo nikoliv? Na youtube si s několika uživateli vzájemně posiláme naše výtvory, čímž chci vysvětlit, že video jsem udělal pro tyto účely, rozhodně ho nemám v plánu posílat do MTV. Za další jsem psal, že to jsou spíše takové nápady, ale ono je to asi stejně jedno to tu psát... Jinak díky za tůj čas a komentář.Zkusím se poučit.psk501 píše:Me bavi ze presto ze si "na zacatku cesty" tak uz mas na profilu beatmaking video![]()