prvotsky - dark party

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Prvotsky

prvotsky - dark party

Příspěvek od Prvotsky »

Hoj!

http://soundcloud.com/prvotsky/dark-party

Nejak sem se v tom stratil..
Porad sem myslel ze to jeste nejak zasadne predelam, ale momentalne nemam silu a cas..
Nez se do toho pustim, tak me zajimaji vase pripominky.. jakekoliv :wink:

díky
P

Pytkin
Moderátor

Re: prvotsky - dark party

Příspěvek od Pytkin »

mozno zvuky su ok .. uvod 1 minuta .. zda sa mi dlhy .. ale budis .. ale potom ta harmonicka ubohost co ide za tym .. amen tma ..

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

pytkin: jojo s harmonií bojuju.. ted sem se zacal aspon ucit stupnice a zakladni odvozovani akordu.. coz ale tady neni aplikovany vubec..

zatim delam veci ktery sou teda spis o atmosfere, no..

ja vim - nejak to nemuzu rozjet - vzdycky mi to zacne upadat lehce do prdele...

ale tma je vzhledem k zameru dobra asociace - akorat bych tam chtel dostat nejakou tu jiskricku...

díky
P.

emah

Příspěvek od emah »

3ti ton v poradi zmen a bude to lepsie...
inak cca ok

tical

Příspěvek od tical »

ten zvuk i začátek je supr, beat a celkově mi to příjde v klidu i ten dark voice je v pohodě. Tady souhlasím s pytkinem, harmonie mi taky nesedí. Každopádně já osobně si myslím, e v elektru to nemusí být o učení stupnic, je plno samouku co na to s.... a jedou si svoje. Třeba senmuth z ruska, doporučuju. Ale záleží co člověk chce: offtopic sorry lidi....

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nejde o to , ze nesedi .. ale sak to je jak kohutik jarabi .. teda prepac kohutik :) to som ta urazil .. proste C, D, E Fis alebo co tam je ..

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

no ja ani navim na jakejch tonech tohle sedi..

z myho pohledu ta jednoduchost ty zakladni melodie mi vubec nevadi..
je to jako tlustej tah stetcem, ale nemohl sem prijit na to jak to jakoby pozvednout jinam... aby se z toho nestala druha skladba.
Mozna ze klic bude i v dynamice.. uroven hlasitosti jednotlivych stop je mozna porad moc na stejnym levelu.

Nicmene i kdy bylo v mych silach to harmonicky rozpracovat - zustaval bych v tomto pripade u monotoniho pristupu..
Ale takhle je to moc.. to citim sam.rekl bych ze je to docela dobrej potencial v tom, ale nejak to zacne nudit po chvily..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

zadne harmonicke v tomto tracku neres. hledej spise nejaky dynamicky motiv.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

zda se mi to jaksi prikastrovany.. proc to nema dole poradnou bombu? :-) snare celkem vyraznej, ale taky malinko rozplizlej. problem basovy linky je to, ze ji malo ohybas, sekas, manipulujes - ta melodie muze bejt a rekl bych ze i ma bejt jednoducha, ale presto nesmi nudit.. soustred se na automatizace a pridej tam zajimavy momenty variabilitou. jinak se mi to celkem libi jako napad ;)
pm ;)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

toz to je perfektni, zni to skoro jak neco temneho, akurat bych pridal kopak, ktery te rozlomi ve dvi uhlopricne a bude... ani to uz neroztahuj moc do sterea... i kdyz popravde, jestli je to spis do auta, do filmu, nebo na poslech, a ne na party, tak tam kick nemusi byt skoro vubec

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

biscuit píše:zda se mi to jaksi prikastrovany.. proc to nema dole poradnou bombu? :-) snare celkem vyraznej, ale taky malinko rozplizlej. problem basovy linky je to, ze ji malo ohybas, sekas, manipulujes - ta melodie muze bejt a rekl bych ze i ma bejt jednoducha, ale presto nesmi nudit.. soustred se na automatizace a pridej tam zajimavy momenty variabilitou. jinak se mi to celkem libi jako napad ;)
pm ;)
Tak to cejtim do dost podobne.. " dole přikastrovaný " to sedí :)
Dal sem to sem ne jako hotovou vec ale jako neco s cim si nevim rady.
Ale je v tom neco, co mně nedá se na to vykašlat..

Myslim ze se zamerim na dynamiku - a mozna nejakou drobnou harmonickou perlicku ktera to okoreni trochu vic..

Btw: na tom snare sem sedel dva vecery... furt sem se " tam " nemohl dostat a dotal sem se jen někam poblíž...
je layerovanej s reverbem na sendu - a ten mozna dela tu rozplizlost..

Pockam este na dalsi pripadne komentare a pak to z SC ztahnu.

Fractal: Bylo to myšlený do vlaku k lahváči, sakra! To je snad jasný! :shock:

Ale ten dupák.. sakra .. taky ho zkusim vyměnit šmejda..

Jo a ešte Biscuit: co myslíš ohýbáním basy? mám jí jako vyexportovat - vytisknout na plastovou desticku - ohnout - a naskenovat zpět do počítače?
:lol:

Díky!

Karel Dynamic

biscuit

Příspěvek od biscuit »

poslouchals ten track co jsem ti posilal? tam je to prave na ty base dost slyset.. poslechni i jiny dubstepy, breakbeaty, elektra.. vsude se to pouziva ;)

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

jj díky!

proste ta basa nesmy byt moc staticka kdyz je tahounem celyho tracku..

zkusim ji vic rozanimovat! :wink:

P.

delay

Příspěvek od delay »

Mě se to líbí. Basa je teda největší nedostatek, šáhl bych po úplně jiné. Ale ten vokál tomu dává zajímavou šťávu, zkusil bych to přestavět a bude to OK.

Odpovědět