co vy na to?
Prvotsky - dirty regions
Prvotsky - dirty regions
Po delší dob? sem vyplodil takovou " hudební " halucinaci...
co vy na to?
co vy na to?
Re: Prvotsky - dirty regions
docela prijemna vec. Asi mi na tom nic nevadi a pri brouzdani webem fajn podmaz:)
škoda že to finále je také seknuté, normálne ma to rozčúlilo... 
prijemne, palec hore... mohol si len nechat aspon 10 sec na uvod a 10 sec na koniec ist cisto bicie - pri takychto trackoch sa to riesi vacsinou, aby DJ v sete vedel velmi pozvolna a nenapadne nadpojit track do setu... zarov by to spravilo take prirodzene intro a outro a chudak dedko by sa mozno nemusel rozculit
))
ale inak super
ale inak super
peknej bazen, kvalitni voda, zahustena linym tempem a echama... takze to cloveka nepudi se nikam rychle presouvat. zadny startovni bloky, zadny drahy, zadnej start a cil... proste prima relax, skor bych rek wellness, kdyby mi to slovo nepripadalo uplne debilni 
ale slusel by tomu alespon jeden djfriendly edit.
-
longsleeper
Pěkně, intro+outro souhlas s ostatníma
Děkuji všem!
Mám radost že se líbí!
Vzhledem k tomu , že ste se všichni tak jednohlasně shodli intro outro zařídím..
Děkuji za reakce a speciálně za nádhernou recenzi od biscuita!
P.
Mám radost že se líbí!
Vzhledem k tomu , že ste se všichni tak jednohlasně shodli intro outro zařídím..
Děkuji za reakce a speciálně za nádhernou recenzi od biscuita!
P.
tady se nekdo dobre vyspalbiscuit píše:peknej bazen, kvalitni voda, zahustena linym tempem a echama... takze to cloveka nepudi se nikam rychle presouvat. zadny startovni bloky, zadny drahy, zadnej start a cil... proste prima relax, skor bych rek wellness, kdyby mi to slovo nepripadalo uplne debilni
jj, do ruzova