Prvotsky : Nice Places
Prvotsky : Nice Places
Dokončil sem další věc - sem poměrně spokojen.
Co vy?
Enjoy nice places!
Co vy?
Enjoy nice places!
- Jirka Štolfa
Re: Prvotsky : Nice Places
Skvělý chill/minimal/background. Možná lepší mastering by to posunul dál(víc utáhnout basy a vykterslit prostor). Kdybys chtěl, tak mi pošli nekomprimovaný master, nezávazně bych to zkusil.
super, pohoda
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Diky - jasne. Myslim ze jsem jakztakz schopen dosahnout tam kam chci co se kompozice tyce, ale ovladnout mastering to je jeste prede mnou.. urcite ti to poslu. Bez meho masteringu a trochu to ztahnu at mas prostor. Diky!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pak nahoď i tu masterovanou verzi.
jasný - už se na tom pracuje..
parada! zrajes jako vino
koukam, ze to ocenil i michal. jak ho znam, tak ses mu timhle trefil presne do jeho gusta 
myslis, ze bych mohl zkusit reedit? schvalne nepisu remix, protoze bych to opracoval jen zlehka (teda aspon podle prvotnicvh pocitu z poslechu celku). no a samozrejme, nesmis se na me zlobit, kdybych to nedotahnul, i kdyz tusim, ze tady to bude opravdu jen nekolikahodinove cviceni, takze by to dopadnout mohlo (teda jestli budes pro)

myslis, ze bych mohl zkusit reedit? schvalne nepisu remix, protoze bych to opracoval jen zlehka (teda aspon podle prvotnicvh pocitu z poslechu celku). no a samozrejme, nesmis se na me zlobit, kdybych to nedotahnul, i kdyz tusim, ze tady to bude opravdu jen nekolikahodinove cviceni, takze by to dopadnout mohlo (teda jestli budes pro)

Mně to přijde jako solidní background soundtrack, ve smyslu nabídky podkladového doprovodného partu pro sólistu, ať už zpěváka nebo instrumentalistu. Super i jako jamtrack, zkouším si do toho impro na sólovku (pasuje mi tam nejvíc takový grunge lead zvuk) a na Mooga, a dá se, celkem inspirativní. Nebo to je myšleno už jako hotová skladba i takto bez melodické linky?
prijemne pocuvanie, paci sa mi to, aj zvuky syntakov. co tam hra ? poctive analogove polyfony alebo chinatoys plastaky ?
ZFarkas píše:Mně to přijde jako solidní background soundtrack, ve smyslu nabídky podkladového doprovodného partu pro sólistu, ať už zpěváka nebo instrumentalistu. Super i jako jamtrack, zkouším si do toho impro na sólovku (pasuje mi tam nejvíc takový grunge lead zvuk) a na Mooga, a dá se, celkem inspirativní. Nebo to je myšleno už jako hotová skladba i takto bez melodické linky?

Díky!
Díky Rastis!rastis píše:prijemne pocuvanie, paci sa mi to, aj zvuky syntakov. co tam hra ? poctive analogove polyfony alebo chinatoys plastaky ?
Basa je poctivý monofonický moog minitaur. Acidová arpegio linka je intellijel atlantis+ metropolis.
Zbytek různé pluginy/samply. Například ten dub chord - je výborný preset z NI Massive. Tenhle plugin sem plně objevil až teď.
Díky moc!biscuit píše:parada! zrajes jako vinokoukam, ze to ocenil i michal. jak ho znam, tak ses mu timhle trefil presne do jeho gusta
urcite jsem pro a zlobit se nebudu