Prvotsky : Nice Places

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Prvotsky

Prvotsky : Nice Places

Příspěvek od Prvotsky »

Dokončil sem další věc - sem poměrně spokojen.
Co vy?

Enjoy nice places!

Jirka Štolfa

Re: Prvotsky : Nice Places

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Skvělý chill/minimal/background. Možná lepší mastering by to posunul dál(víc utáhnout basy a vykterslit prostor). Kdybys chtěl, tak mi pošli nekomprimovaný master, nezávazně bych to zkusil.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

super, pohoda

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Diky - jasne. Myslim ze jsem jakztakz schopen dosahnout tam kam chci co se kompozice tyce, ale ovladnout mastering to je jeste prede mnou.. urcite ti to poslu. Bez meho masteringu a trochu to ztahnu at mas prostor. Diky!

Sent from my iPhone using Tapatalk

tony9

Příspěvek od tony9 »

Pak nahoď i tu masterovanou verzi.

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

jasný - už se na tom pracuje..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

parada! zrajes jako vino ;-) koukam, ze to ocenil i michal. jak ho znam, tak ses mu timhle trefil presne do jeho gusta :-)
myslis, ze bych mohl zkusit reedit? schvalne nepisu remix, protoze bych to opracoval jen zlehka (teda aspon podle prvotnicvh pocitu z poslechu celku). no a samozrejme, nesmis se na me zlobit, kdybych to nedotahnul, i kdyz tusim, ze tady to bude opravdu jen nekolikahodinove cviceni, takze by to dopadnout mohlo (teda jestli budes pro) ;-)

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

Mně to přijde jako solidní background soundtrack, ve smyslu nabídky podkladového doprovodného partu pro sólistu, ať už zpěváka nebo instrumentalistu. Super i jako jamtrack, zkouším si do toho impro na sólovku (pasuje mi tam nejvíc takový grunge lead zvuk) a na Mooga, a dá se, celkem inspirativní. Nebo to je myšleno už jako hotová skladba i takto bez melodické linky?

rastis

Příspěvek od rastis »

prijemne pocuvanie, paci sa mi to, aj zvuky syntakov. co tam hra ? poctive analogove polyfony alebo chinatoys plastaky ?

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

ZFarkas píše:Mně to přijde jako solidní background soundtrack, ve smyslu nabídky podkladového doprovodného partu pro sólistu, ať už zpěváka nebo instrumentalistu. Super i jako jamtrack, zkouším si do toho impro na sólovku (pasuje mi tam nejvíc takový grunge lead zvuk) a na Mooga, a dá se, celkem inspirativní. Nebo to je myšleno už jako hotová skladba i takto bez melodické linky?
:palec+: :palec+: super!! sem moc rád , že zrovna ty a takhle komentuješ muj track! Ano z mého pohledu jde o hotovou věc. Jde o takovou audio relaxaci. Jsem si vědom toho minimalsmu, ale já se zatím ve složitějších kompozicích nějak topil. Takže krok po kroku a zatím v mém případě platí, že méně je více.

Díky!

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

rastis píše:prijemne pocuvanie, paci sa mi to, aj zvuky syntakov. co tam hra ? poctive analogove polyfony alebo chinatoys plastaky ?
Díky Rastis!

Basa je poctivý monofonický moog minitaur. Acidová arpegio linka je intellijel atlantis+ metropolis.
Zbytek různé pluginy/samply. Například ten dub chord - je výborný preset z NI Massive. Tenhle plugin sem plně objevil až teď.

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

biscuit píše:parada! zrajes jako vino ;-) koukam, ze to ocenil i michal. jak ho znam, tak ses mu timhle trefil presne do jeho gusta :-)
myslis, ze bych mohl zkusit reedit? schvalne nepisu remix, protoze bych to opracoval jen zlehka (teda aspon podle prvotnicvh pocitu z poslechu celku). no a samozrejme, nesmis se na me zlobit, kdybych to nedotahnul, i kdyz tusim, ze tady to bude opravdu jen nekolikahodinove cviceni, takze by to dopadnout mohlo (teda jestli budes pro) ;-)
Díky moc!

urcite jsem pro a zlobit se nebudu 8) zjistim jak v abletonu udělat nějak jednoduše export jednotlivých stop a pošlu!

delay

Příspěvek od delay »

Baví. Je to fajn!

Odpovědět