Puding Pani Elvisovej - Pod paplón - Remixy
Puding Pani Elvisovej - Pod paplón - Remixy
Ahoj,
vysli remixy pre tento super song https://puding.bandcamp.com/album/pod-papl-n-remixy
Je tam aj moja praca - Analogrunner remix
Original song je tuna https://puding.bandcamp.com/track/pod-papl-n
Pocuvnite, ofrflite
vysli remixy pre tento super song https://puding.bandcamp.com/album/pod-papl-n-remixy
Je tam aj moja praca - Analogrunner remix
Original song je tuna https://puding.bandcamp.com/track/pod-papl-n
Pocuvnite, ofrflite
Re: Puding Pani Elvisovej - Pod paplón - Remixy
No takto by som... na originál sa nechytá ani jeden, ten je našlapaný, sám seba som prekvapil, ako ma ten song chytil už na prvé počutie, vždy poteší keď ho FM-ko zaradí (ano, dá sa pustiť na YT,to ale nie je ono ...)
Lamy z toho spravili prakticky nový track, melodiku posunuli úplne inam, ich tvorbu môžem, aj keď je to už trochu za hranicou mnou akceptovateľnej elektroniky
Zvuk máš dobrý, celkovo sa to dobre počúva.
Lamy z toho spravili prakticky nový track, melodiku posunuli úplne inam, ich tvorbu môžem, aj keď je to už trochu za hranicou mnou akceptovateľnej elektroniky
Zvuk máš dobrý, celkovo sa to dobre počúva.
mne sa ovela viac paci ten tvoj remix nez original.. tak ucelenejsie, lepsie struktorovane, viac tanecne to na mna posobi .. ten druhy remix sa mi nepaci
inak sranda je ze skorej tvoj remix mi znie ako original, original mi znie len ako dalsi remix
inak sranda je ze skorej tvoj remix mi znie ako original, original mi znie len ako dalsi remix
vdaka vsetkym za pomastenie ega niekedy aj to treba...
dendy - ty si ina skola ako ivanB, preto sa ti to asi tak zda.
ivanB - suhlas - original je supersky spraveny. ja ako musicmaker sa nechytam.
avsak v originale nie je "duhova melodia" z poslednej casti spravil som ju vo vlaku, ked bola fakt rozpravkova duha nad horami a v kupe so mnou sedel parik podarenych lesbiciek. a zrazu bola melodia hotova
inak praca tazka - original ma drzal nakratko - to vlastne pochopil kazdy kto to siel remixovat ze to nebude ziadna sranda dlho som hladal formu a chcel to uz zabalit, ked zrazu..
dendy - ty si ina skola ako ivanB, preto sa ti to asi tak zda.
ivanB - suhlas - original je supersky spraveny. ja ako musicmaker sa nechytam.
avsak v originale nie je "duhova melodia" z poslednej casti spravil som ju vo vlaku, ked bola fakt rozpravkova duha nad horami a v kupe so mnou sedel parik podarenych lesbiciek. a zrazu bola melodia hotova
inak praca tazka - original ma drzal nakratko - to vlastne pochopil kazdy kto to siel remixovat ze to nebude ziadna sranda dlho som hladal formu a chcel to uz zabalit, ked zrazu..
> dlho som hladal formu a chcel to uz zabalit, ked zrazu..
jo niekedy to ide ztazka .. ja som minuly rok zlyhal pri remixe jedneho tracku pre Space Recorder .. ten track sa mi vyslovene pacil, a najprv som sa do toho pustil s chutou, ale dako nech som robil co som robil nepodarilo sa mi to nasit na nejaku svoju viziu.. vzdy bol vysledok onicom, zlatanina .. skusil som to asi 3x od nuly a potom som to vzdal..
jo niekedy to ide ztazka .. ja som minuly rok zlyhal pri remixe jedneho tracku pre Space Recorder .. ten track sa mi vyslovene pacil, a najprv som sa do toho pustil s chutou, ale dako nech som robil co som robil nepodarilo sa mi to nasit na nejaku svoju viziu.. vzdy bol vysledok onicom, zlatanina .. skusil som to asi 3x od nuly a potom som to vzdal..
dal si malo pokusov niekedy urobim aj 9 skic, lez to za nieco stoji a uz sa mi stalo aj to ze som spravil tusim 7skic a vratil a dokoncil prvu...
...až sa dostaneš do fázy totálnej averzie voči tomu tracku bežný syndróm...
sloboda je v tvojej hlave zhnusit si to dokazes len ty sam.
ja som si to nezhnusil, ten track sa mi zda stale paradny.. len nejako sa mi ho nepodarilo posunut do nejakej inej polohy ..
Myslel som to skôr tak všeobecne, že čím dlhšie sedíš nad jednou vecou (bezohľadu na to, či je to remix alebo svoj track), tým vyššie je riziko, že ti začne liezť na nervy. Aspoň teda u mňa to je tak...
Ale späť k téme - aký si mal podklad na ten remix? Nebodaj priamo nejaké stopy od zvukára alebo pudingáčov?
Ale späť k téme - aký si mal podklad na ten remix? Nebodaj priamo nejaké stopy od zvukára alebo pudingáčov?
Ja mam taky problem iba vtedy, ak si na seba kladiem ocakavania, ktore nedokazem splnit, alebo ten motiv, ktory chcem robit nevychadza zo mna. Stalo sa aj mne, ze som tak nevedel pohnut, ze som to nechal tak. Ale nie kvoli zhnuseniu.
Stopy som mal od Pina z Ppe - ich originalne nahrate. Bol taky ustretovy, ze mi na poziadanie vyrendroval vokaly bez reverbu
Stopy som mal od Pina z Ppe - ich originalne nahrate. Bol taky ustretovy, ze mi na poziadanie vyrendroval vokaly bez reverbu