S nadšením jsem si stahnul tvou "klubovku" s očekáváním něčeho.. Nejdřív jsem si říkal, že jsi asi úplně mimo a že teda tohle není přece žádná klubovka.. Pak se mi to ale trochu rozleželo a zamyslel jsem se spíš nad sebou.
1) "malovat" si svý očekávání předem je vůbec ošemetná věc a předsudky člověka jen omezujou..
2) to že pod pojmem klubovka mám já úplně jiný představy, je spíš můj problém.. Je to taky o pojmech a ten výklad je značně subjektivní. Když někdo napíše klubovka, může to bý stejně tak house, jako drum'n'bass nebo cokoliv jinýho.. Nevím, co jsi myslel pojmem klubovka?
Sám si uvědomuju, jak je někdy těžký volit správný slova..
Z toho mi vyplývá, že můžu říct svůj názor na muziku, zvuk, arranž.. Celkově na mě skladba působí docela dětsky, nekoncepčně, takový spíš pokus.. Pokud je to opravdu tak, pak mě napadá otázka, proč jsi to vůbec dělal? Ohledně zvuků by to asi chtělo ještě minimálně nějakej procesing anebo se možná víc zamyslel nad tím co použiješ a jak to použiješ.. To, že melodie je harmonicky v pořádku, ještě neznamená, že tam "sedí". Nevím jestli mi rozumíš, je to i o zkušenostech a citu.
Tvé větě "podle me tenhle styl nema moc spolecneho s kompozici" taky nerozumím, podle mě dobrou kompozici neomezuje žánr, ba naopak.
Na závěr musím říct, že toho v současný době vzniká tolik a tolik se mi toho nelíbí, ačkoliv se to prodává, že ani tomu co je "konzumarna" moc nerozumím.