Ray Subject - Enchanted Forest
pozyvam na prechadzku do zacarovaneho lesa ... ale bacha nech vas nieco nezozere, bytosti aj veci ktore ho obyvaju vas sleduju, varoval som vas !
Re: Ray Subject - Enchanted Forest
dobře to hrne, hratelné v setu nad ránem, nejvíce se mi to líbí mezi 2. a 3. minutou
Diky za hezky vylet [emoji3]. Dobre udelany. Kolem 4 minuty mi to naladou trochu vratilo Paul Van Dyka z alba 7 ways [emoji6]. Zvlastni lesejk todlecto..
Btw - pouzivas ambiku? Ja sem z ni jen vice a vice nadsenej...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Btw - pouzivas ambiku? Ja sem z ni jen vice a vice nadsenej...
Sent from my iPhone using Tapatalk
dikes
@fractal: specialne od teba, zanra znaleho, ma tesi pochvala
.. jo pasaz 2 - 3 mam aj ja naradsej, ta vlastne vznila uplne prva ... sranda je ze to stupnovanie toho hlavneho zvuku nieje vobec robene filtrom ale FM modulaciou 
@prvotsky: ambiku uz davno nemam
... samozrejme lutujem toho vzdy ked si pustim svoje stare dema
@fractal: specialne od teba, zanra znaleho, ma tesi pochvala

@prvotsky: ambiku uz davno nemam

Dendy: ta dobre si zakrútil...
dobrá zvukomalba - zvukopalba

lepsiu definiciu psytrane v zivote nepocul, klobuk dole pan Muzikant, pomenoval si to PRESNE !dedko píše:zvukomalba - zvukopalba
sorry male ot : Ambiky bych se asi jen tak nezbavil.. je to (jen) podle me jeden z nejlepsich ( mozna nejlepsi ) aktualne dostupnych desktop synthu..
je uzasny jak napriklad uplne suchy bassy rovnou sedej do mixu.. moje nejlepsi koupe..
je uzasny jak napriklad uplne suchy bassy rovnou sedej do mixu.. moje nejlepsi koupe..

@dendy: ja už nejsem dávno žádný znalec, nemám šajnu co se v tom stylu dneska děje, ale něco mi říká, že se to za 5 let stejně moc nikam neposunulo
pravdu mas, v podsate to stoji uz par rokov na mrtvom bode ne nikam sa neposuva - co mi dava nadej ze by sa mi mohlo podarit dobehnut zvukovy standardFractal píše:@dendy: ja už nejsem dávno žádný znalec, nemám šajnu co se v tom stylu dneska děje, ale něco mi říká, že se to za 5 let stejně moc nikam neposunulo

no to som velmi rad ze si spokojny, o to viac ma to tesi ze je to nieco co som vlastnorucne vyrobilPrvotsky píše:sorry male ot : Ambiky bych se asi jen tak nezbavil.. je to (jen) podle me jeden z nejlepsich ( mozna nejlepsi ) aktualne dostupnych desktop synthu..

Parada jako vzdy