Ray Subject - Enchanted Forest

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
dendy

Příspěvek od dendy »

pozyvam na prechadzku do zacarovaneho lesa ... ale bacha nech vas nieco nezozere, bytosti aj veci ktore ho obyvaju vas sleduju, varoval som vas !

Fractal

Re: Ray Subject - Enchanted Forest

Příspěvek od Fractal »

dobře to hrne, hratelné v setu nad ránem, nejvíce se mi to líbí mezi 2. a 3. minutou

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Diky za hezky vylet [emoji3]. Dobre udelany. Kolem 4 minuty mi to naladou trochu vratilo Paul Van Dyka z alba 7 ways [emoji6]. Zvlastni lesejk todlecto..

Btw - pouzivas ambiku? Ja sem z ni jen vice a vice nadsenej...

Sent from my iPhone using Tapatalk

dendy

Příspěvek od dendy »

dikes

@fractal: specialne od teba, zanra znaleho, ma tesi pochvala ;) .. jo pasaz 2 - 3 mam aj ja naradsej, ta vlastne vznila uplne prva ... sranda je ze to stupnovanie toho hlavneho zvuku nieje vobec robene filtrom ale FM modulaciou :)

@prvotsky: ambiku uz davno nemam :( ... samozrejme lutujem toho vzdy ked si pustim svoje stare dema

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

Dendy: ta dobre si zakrútil... :) dobrá zvukomalba - zvukopalba

dendy

Příspěvek od dendy »

dedko píše:zvukomalba - zvukopalba
lepsiu definiciu psytrane v zivote nepocul, klobuk dole pan Muzikant, pomenoval si to PRESNE !

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

sorry male ot : Ambiky bych se asi jen tak nezbavil.. je to (jen) podle me jeden z nejlepsich ( mozna nejlepsi ) aktualne dostupnych desktop synthu..
je uzasny jak napriklad uplne suchy bassy rovnou sedej do mixu.. moje nejlepsi koupe.. :)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

@dendy: ja už nejsem dávno žádný znalec, nemám šajnu co se v tom stylu dneska děje, ale něco mi říká, že se to za 5 let stejně moc nikam neposunulo

dendy

Příspěvek od dendy »

Fractal píše:@dendy: ja už nejsem dávno žádný znalec, nemám šajnu co se v tom stylu dneska děje, ale něco mi říká, že se to za 5 let stejně moc nikam neposunulo
pravdu mas, v podsate to stoji uz par rokov na mrtvom bode ne nikam sa neposuva - co mi dava nadej ze by sa mi mohlo podarit dobehnut zvukovy standard :mrgreen:

dendy

Příspěvek od dendy »

Prvotsky píše:sorry male ot : Ambiky bych se asi jen tak nezbavil.. je to (jen) podle me jeden z nejlepsich ( mozna nejlepsi ) aktualne dostupnych desktop synthu..
je uzasny jak napriklad uplne suchy bassy rovnou sedej do mixu.. moje nejlepsi koupe.. :)
no to som velmi rad ze si spokojny, o to viac ma to tesi ze je to nieco co som vlastnorucne vyrobil :-)

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Parada jako vzdy

Odpovědět