Original track : Vazny zaujemcovia o remixovanie, ozvite sa do SS, poslem link na remixpack (respektive projekt exportnuty po stopach) ..
Ray Subject - Mostly Cloudy (ezone remixovacia akcia II.)
Ray Subject - Mostly Cloudy (ezone remixovacia akcia II.)
No, kedze mi kamarat dokoncuje uplne paradny remix tohoto mojho tracku, a kedze minule to tak super zafungovalo a vznikla kopa fajn hudby, hovorim si skusim vas nainspirovat k vytvoreniu niecoho fajn zase 
Original track : Vazny zaujemcovia o remixovanie, ozvite sa do SS, poslem link na remixpack (respektive projekt exportnuty po stopach) ..
Re: Ray Subject - Mostly Cloudy (ezone remixovacia akcia II.)
tvl bavi me to. zkusim. mam predstavu, ale bojim se, aby mi to do ni sedlo. ale zkusim 
-
markuc
Remixy neumím, nikdy jsem to nedělal, ale ten track je moc fajn, Dendy !
Pekne, zacinam citit vonu par fajnych remixov, tesim sa co vytvorite ..
Moc fajn, páči sa mi to. Bicie si v čom robil? To sú slučky alebo poctivý autorský matroš? 
preboha slucky nerob
tomu som sa odjakziva vyhybal.. vsetko editacia rucne zo sigle shot samplov .. vsetky melodie su v podsate zahrate z ruky bez kvantizacie - zo syntaka rovno do audio stopy
zaklad bicich je tiez nahraty rucne ale tam som potom nejake dodatocne editacie este riesil..
cele je to samozrejme, ako je uz u mna zvykom, robene na ipade v starom dobrom Nanostudiu 1 , s pouzitim iOS syntakov ...
cele je to samozrejme, ako je uz u mna zvykom, robene na ipade v starom dobrom Nanostudiu 1 , s pouzitim iOS syntakov ...
Dendy ten link cos poslal hlasi -file no longer available
Tak to potom palec...
IvanB: diky 
Prvotsky: Poslane znovu
Prvotsky: Poslane znovu
Stazeno - dostenu se k tomu az po svatcich urcite. Ale tesim se!
Nemal by niekto záujem zaspolupracovať masteringom? Keď tak SZ
Dik
Dik
posli SZ Oxyygen-ovi
Zatiaľ len mix. Možno poradíte, čo by s tým ešte bolo vhodné urobiť pred masteringom