ray subject - pheromone pulse
ray subject - pheromone pulse
http://raysubject.dendy.sk/mp3/19.ray_s ... _pulse.mp3
co dodat.. "tleskejte pratele, ja to maam raad.."
ale nie, vazne, kazda konstruktivna kritika potesi.. chvala este viac ha ha
co dodat.. "tleskejte pratele, ja to maam raad.."
ale nie, vazne, kazda konstruktivna kritika potesi.. chvala este viac ha ha
ma to slusny zvuk a je dobre zaranzovane......
......tenhle track potvrzuje, co uz jsem psal davno. Do psytrance (i jinam) staci k softu pridat hw bassynth a cely to zni mnohem prijemneji.
......taky bohuzel se tady potvrzuje, ze Waldorf Pulse neni na goa/psy basu to orechove, protoze i kdyz se release obalky zesilovace da na nulu, tak ma ton jeste naky mensi dozvuk a to by byt nemelo - zvlast u rychle rytmicke basy, ktera ma znit usecne a kopat lidi do zadku. Tahle basa zni lehze rozmazane (prave proto ze W Pulse to jinak neumi).

......tenhle track potvrzuje, co uz jsem psal davno. Do psytrance (i jinam) staci k softu pridat hw bassynth a cely to zni mnohem prijemneji.
......taky bohuzel se tady potvrzuje, ze Waldorf Pulse neni na goa/psy basu to orechove, protoze i kdyz se release obalky zesilovace da na nulu, tak ma ton jeste naky mensi dozvuk a to by byt nemelo - zvlast u rychle rytmicke basy, ktera ma znit usecne a kopat lidi do zadku. Tahle basa zni lehze rozmazane (prave proto ze W Pulse to jinak neumi).

peteness: no neviem mne prave ta basa sedi.. ja som ju tak spravil naschval - nechcel som tam mat uuplne standartnu referencnu fullon basu akej su tony vsade - chcel som ju mat trosku inu.. prave preto mi tam to pulse moc vyhovuje... je to psy basa a nieje zaroven.. jaj mam vzdy radsej basy ktore su trosku ine, nie uplna sablonka 
addys: co ti ja viem, ja uz na releasy kaslem, bez znamosti sa aj tak nikam neprepracujes ... proste davam veci na net, nech si ich stiahne kto chce

addys: co ti ja viem, ja uz na releasy kaslem, bez znamosti sa aj tak nikam neprepracujes ... proste davam veci na net, nech si ich stiahne kto chce