Ray Subject - Red Wonder
ray subject - red wonder
ray subject - red wonder
tak je to tu.. vsetky zvuky made in Nord Rack 2 (okrem kopaka, vysok a perkusii ako obvykle
)
Ray Subject - Red Wonder
Ray Subject - Red Wonder
je pozna, ze je to ciste hw, je to hodne surove. Chce to jeste dodelat v softu, dopilovat. Mne se teda na Nordu libily trochu jine zvuky, jednak hoover a pak ty tlusty uderny az perkusivni staby. Jako hlavni synt bych pouzil nakou jinou masinu. Nord je dobry spis na rytmiku. Cpat ho nekam dopredu dela track trochu strohym a nezajimavym. IMHO
no hentake strohe zvuky momenlne ficia v psytrance.. ziadnym inym mojim trackom som sa tak blizko nepriblizil k aktualnemu nocnemu fullon psy soundu ako s tymto
skus si vypocut napr. novy album Abomination tam tiez z kazdeho druheo zvuku trci NordLead jak hovado 
.... a to je mojim cielom konecne mat zvuk ako "leti" v svete aby to snad KONECNE po tych rokoch vyslo s releasom
ale samozreme nehodlam robit nadalej ONLY-NR2 songy
to bol cisto experiment a prezentacia nordu
aj ma mykalo vo vela chvilach pacnut tam nejaky prijemne makky pad z TI-cka a tak.. ale prekonal som sa.. este ma caka only-TI song a potom uz zacnem veselo kombinovat moje deti farby zastavy (biela-modra-cervena) 
.... a to je mojim cielom konecne mat zvuk ako "leti" v svete aby to snad KONECNE po tych rokoch vyslo s releasom
ale samozreme nehodlam robit nadalej ONLY-NR2 songy
Naposledy upravil(a) dendy dne 25 dub 2008 16:01, celkem upraveno 2 x.
to je vec vkusu...mne sa track velmi paci, zvukovo to vsetko k sebe paradne pasuje, absolutne nic tomu nechyba...je tam krasne pocut nordovsky charakter, ktory robi norda nordom (najma tie akordove a tiahle synthy)peteness píše:je pozna, ze je to ciste hw, je to hodne surove. Chce to jeste dodelat v softu, dopilovat. Mne se teda na Nordu libily trochu jine zvuky, jednak hoover a pak ty tlusty uderny az perkusivni staby. Jako hlavni synt bych pouzil nakou jinou masinu. Nord je dobry spis na rytmiku. Cpat ho nekam dopredu dela track trochu strohym a nezajimavym. IMHO
Naposledy upravil(a) bassline dne 25 dub 2008 17:24, celkem upraveno 1 x.