Ray Subject - Redmoon Storm

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět

dedko
Vybavení

Re: Ray Subject - Redmoon Storm

Příspěvek od dedko »

tam je zamontovaná aj plexisklová krabička?

dendy

Příspěvek od dendy »

tam je zamontovane skoro vsetko co mam napisane dole v podpise :)) .. ak sa dobre pamatam z plexisklovej krabicky je basa a este nejake arpeggia ..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Moc dobre brathm! Paci sa mi to. Jedine mozno "vyhrada" je k vykostenemu zvuku ale asi je to Nano, tak mas odpustene ;)

dendy

Příspěvek od dendy »

ja si nemyslim ze to ma vykosteny zvuk.. co myslis pod 'vykostenym zvukom' ? minimalne polovica zvukov je tam z HW :) praveze zo zvukom som velmi spokojny.. ale je mozne ze som daco prehnal, niekede moc odrezal spodok EQ-ckom a podobne ... ak je tam daka chyba nieje to chyba NS ale mna :mrgreen:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

preco dojde melodia az na konci ? na mna je to (ako vzdy) moc monotonne .. ten koniec je uz celkom fasa .. ale 5 min pred tym je to nuda :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

dendy píše:ja si nemyslim ze to ma vykosteny zvuk.. co myslis pod 'vykostenym zvukom' ? minimalne polovica zvukov je tam z HW :) praveze zo zvukom som velmi spokojny.. ale je mozne ze som daco prehnal, niekede moc odrezal spodok EQ-ckom a podobne ... ak je tam daka chyba nieje to chyba NS ale mna :mrgreen:
No tie synty mi prijdu (leady, Fx) moc ufiknute. Ale ak si spokojny, je to OK :) len mne to prislo ze su take trocha bez tela. Akoze neni to nahovno, ale mne by bodlo viac.

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše:preco dojde melodia az na konci ? na mna je to (ako vzdy) moc monotonne .. ten koniec je uz celkom fasa .. ale 5 min pred tym je to nuda :)
pytkin: nj to som cakal ze bude dakto komentovat (ten zaver) .. ja mam strasne rad ked tesne pred koncom tracku dojde dake prekvapenie :) tu som sa nechal silne inspirovat strukturou mojich zopar megaoblubenych trackov ktore to maju presne takto poriesene ze na poslednu minutu a pol prijde nejake :shock:

tomy: hm, no skusim porovnat este s nejakymi oficial trakami ktore su pre mna 'referencia' '... berem comment na vedomie, preverim :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : jasne .. neni to moja salka kavy .. to je jasne :)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

mne sa tie fx a leady lúbia také ufiknuté, sú také pekne ostré, jak ked letí vzduchom rozbité sklo :) to sa mi lúbi
basa má peknučký zvuk, ale na moj vkus buble moc štandartne.. mikro-melodie sú velmi pekné, len mám pocit že by som ich ešte podložil nejakým nástrojom/zvukom tou istou melodiou (napr. nejaké pady v dialke alebo škvrkot pod nohami) hlavne tá pekná jak začne cca 1:30, jako tiež moc psy nepoznám, tak možno že to tam nepatrí, len moj názor.. a melodia na konci je fajná, ale tiež mám pocit že keby sa tam miestami objavila už skor nebolo by na škodu..
..človeče kolko takých bežných stop z automatizáciami ti utiahne ten snehový kváder ?

dendy

Příspěvek od dendy »

toto je robene uz na iPad-e .. to ma dualcore 1GHZ s pol giga ramkou .. takze to utiahne celkom dost uz :) ... konkretne nanostudio ma 16 stop (kazda stopa moze byt syntak alebo sampler) a na kazdej stope moznost 4 insertov .. a este 2 sendy k tomu .. :) jo a este syntak ma dalsie dva kvazi inserty priamo v sebe ak osucast patchu... takze moznosti uz dost velke a slusne :) si este pamatam moj prvy notebook by toho ani zdaleka tolko neutiahol :))
mikro-melodie sú velmi pekné, len mám pocit že by som ich ešte podložil nejakým nástrojom/zvukom tou istou melodiou (napr. nejaké pady v dialke alebo škvrkot pod nohami)
toto vobec nieje spatny napad... uvidime ak sa este donutim k tomu vratit a pohrat sa stym mozno daco vymyslim :)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

jaj ták.. :)

drymansound

Příspěvek od drymansound »

šlape to pěkně , parádní kopák s basou.... zdá se mi že to má celkově hodně slušnej zvuk!

Odpovědět