ray subject - set - "the best of" :-)
Dendy mas dobre PR, az mi to pripomina jednu stranku o tom jak se dobre prodat aby se ti zaplatily naklady na hudbu, "give lots of thing free for your users" to jako aby se prilakali lidi je treba davat jim spoustu veci zadarmo to maji radi 
To jsem zvedav kam stim dojdes, mam uz monitorovat ocko az se ti tam obevi videoklip?

To jsem zvedav kam stim dojdes, mam uz monitorovat ocko az se ti tam obevi videoklip?

to som tu uz par krat rozoberal.. stalo ma to vela usilia, vela ocakavania a dufania, a vela sklamani ked som sa snazil posielat veci do labelov na release a nikdy ziadna reakcia .. naposledy mi jeden z majitelov Y.S.E. records na hill top-e spieval ody o tom aku mam uzasnu music a ze to urcite vydaju - a potom sa na mna samozrejme opat a znovu ako vsetci predtmy vykaslal
)
takze aby som sa vyhol dalsim sklamaniam proste uz to neriesim.. zmieril som sa s tym ze robim veci pre net, pre ludi co si to najdu a stiahnu... a uplne mi to vyhovuje a staci (vazne!) ... ine proste uz nemam chut ani cas riesit ...

takze aby som sa vyhol dalsim sklamaniam proste uz to neriesim.. zmieril som sa s tym ze robim veci pre net, pre ludi co si to najdu a stiahnu... a uplne mi to vyhovuje a staci (vazne!) ... ine proste uz nemam chut ani cas riesit ...