ray subject - set - "the best of" :-)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

:) diky moc - uz se tesim az to projedu cele v 1kuse....

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Dendy mas dobre PR, az mi to pripomina jednu stranku o tom jak se dobre prodat aby se ti zaplatily naklady na hudbu, "give lots of thing free for your users" to jako aby se prilakali lidi je treba davat jim spoustu veci zadarmo to maji radi :)
To jsem zvedav kam stim dojdes, mam uz monitorovat ocko az se ti tam obevi videoklip? :)

dendy

Příspěvek od dendy »

:D no to asi nieeeee..... :))

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

dendy píše::D no to asi nieeeee..... :))
Ne, ze bych te chtel tlacit, ale proc nee.. kdyz to s lidma tak umis, maly byznys z toho udelat :)

dendy

Příspěvek od dendy »

to som tu uz par krat rozoberal.. stalo ma to vela usilia, vela ocakavania a dufania, a vela sklamani ked som sa snazil posielat veci do labelov na release a nikdy ziadna reakcia .. naposledy mi jeden z majitelov Y.S.E. records na hill top-e spieval ody o tom aku mam uzasnu music a ze to urcite vydaju - a potom sa na mna samozrejme opat a znovu ako vsetci predtmy vykaslal ;))

takze aby som sa vyhol dalsim sklamaniam proste uz to neriesim.. zmieril som sa s tym ze robim veci pre net, pre ludi co si to najdu a stiahnu... a uplne mi to vyhovuje a staci (vazne!) ... ine proste uz nemam chut ani cas riesit ...

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

neboj Dendy net je velky ;)

Odpovědět