Ray Subject - Strange Dream
Ray Subject - Strange Dream
Vypotil som novy trek
Tentoraz zlomeny beat.. ani neviem do akej skatulky to zabalit...

Re: Ray Subject - Strange Dream
aah do riti asi som to zle uploadol.. uploadnem vecer uz nie som doma...
Do škatulky hlučné jak hovado
, ale inak celkom ujde, doplnky reči sú fajn , .. dá sa poznať ten tvoj psytrance rukopis 

- Jirka Štolfa
Bicí by chtěli trošku víc objemu ne ? Možná je to tím že je válcuje zbytek. Trochu víc dynamiky aby víc kousali. Možná by stačilo změnit poměry a vytvarovat na masterkompresoru. Těžko říct, ale myslím že teď je to velice ploché a hodně nekonkrétní (myslím tím zvukově). Jinak v pohodě poslouchatelné.
jirko trefa do cierneho, cakal som ci sa niekto ozve.. nie som spokojny s bicimi.. skusim este nejak pospekulovat nad nimi.. mozno viac sidechainu , tazko povedat .. diky za konstruktivnu kritiku 

Ja som to počúval na 10 palcových trojpásmach tak mi objem nechýbal ale nejaký ten ultra deep bass som si tam nevšimol ani ked som išiel vedla do izby .
ahoj,
co sa zvuku tyka:
- zda sa mi, ze sa miesa ten sum z bassline s hihatkami a perkusiami a este s tym bitcrusherom na tom acid zvuku
- kick mas velmi potichu
- zisiel by sa frekvencny priestor pre snare
- nejakym sposobom by bolo fajn upratat tie melodies, nech nie su iba nakope nahadzane. ale do sterea mozno viac, rozdielne priestory, rozdielne paralelne kompresie
- bassline by si tiez zasluzila kompresor
obsahovo - pekne
co sa zvuku tyka:
- zda sa mi, ze sa miesa ten sum z bassline s hihatkami a perkusiami a este s tym bitcrusherom na tom acid zvuku
- kick mas velmi potichu
- zisiel by sa frekvencny priestor pre snare
- nejakym sposobom by bolo fajn upratat tie melodies, nech nie su iba nakope nahadzane. ale do sterea mozno viac, rozdielne priestory, rozdielne paralelne kompresie
- bassline by si tiez zasluzila kompresor
obsahovo - pekne

pre mna je to velmi prerusovane vsetko, ako pila cely cas, vsetky zvuky hore dole zaraz
chcel som napisat rozjebane, ale ovladol som sa...
a kedze sa to vola strange dream, idem spat radsej.
chcel som napisat rozjebane, ale ovladol som sa...
a kedze sa to vola strange dream, idem spat radsej.
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Super psy atmoska! Beat je podle me hrozne potichu, totalne utopenej... a ke konci bych asi cekal, ze se to vic rozjede, je to celou dobu na hodne podobnym levelu a chtelo by to nejak ozvlastnit, aby to udrzelo moji pozornost... jeste na tom zapracuj a bude to dost dobry
urcite zapracujem, toto je beta verzia, zbieram commenty 

To děláš dobře! A klobouk dolu, že to ustojíš, a z komentů si něco vezmeš. Člověk by řekl, že to je jediná cesta, jak se zlepšovat, a přitom s tim má tolik lidí děsnej problém 

ja nemam problem prijat konstruktivnu kritiku lebo proste viem zento flakam co sa tyka detailov
zisiel by sa mi niekto kto by mi robil finalny mix/master
)))

A nebyla by to nuda, nemíchat si to sám? A jde to vůbec u těchhle stylů?