Reklama
Reklama
Ukazka nasho posledneho spotu .. Nejde ani tak o hudbu , skorej o celok ..
Re: Reklama
Skor mi to pride ako spot pre BMW ako Tatar banku.
Ale dobre.
Ale dobre.
Pytkin : to BMW bolo tak vytonuvane ta predna maska, alebo to ste postprocesingom doretusovali...
Kayko : aj BMW spot bude
toto je kino verzia .. TV uz bezi momentalne .. tam je aj VO .. to vyznieva trosku inak ..

Tu je aj TV verzia
To robila reklamna agentura kde pracujem, ale co robi Tatra banka team nemam potuchy,
tiez som to videl len pred zopar dnami... Pytkin to ste robili vy postprodukciu? Zda sa mi
ze natacanie zabezpecoval Hitchhiker films.
tiez som to videl len pred zopar dnami... Pytkin to ste robili vy postprodukciu? Zda sa mi
ze natacanie zabezpecoval Hitchhiker films.
Naposledy upravil(a) demsky dne 08 říj 2009 12:33, celkem upraveno 1 x.
demsky : hej .. rezia a posprodukcia je od nas .. produkcia su hajkri ..
Mně to přijde celkem dobrý, ale do televize bych z muziky vymazal ty drsný kytary. To by velká část TV konzumentů nezkonzumovala.
podla mna dobry spot na zly produkt 
ale to uz je vec trtkobanky a nie realizatora

ale to uz je vec trtkobanky a nie realizatora
vasek: ty jses posledni dobou nejakej precitlivelej ne?
No i kdyz me na kytarach taky neco vadi - asi ty umely strihy, ktery pusobi trochu rusive. Asi by stacilo je dat min a min navejskovany a uz by me to pak nerusilo. Jeste mi trochu vadi bici, ktery mistama zni, jako by je nahravali na jeden mikrak v maly zkusebne vedle nahravaciho studia. Ale podle me ani jedno z toho nebude koncovej divak vnimat natoz resit. Celkove to je asi v pohode, takovej normalni produkt:)

Pytkin: aha, tych poznam ale nie osobne, inak aj Poshook robi pre podobnu firmu sa mi zda,
ale uz som zabudol aku maju webstranku, take pekne vektorove kresby tam boli
ale uz som zabudol aku maju webstranku, take pekne vektorove kresby tam boli

-
- Profesionál
hudba je hodne genericka a nudna, ty strihy pusobi nervozne a ze to neni reklama na auto mi doslo, az kdyz sem si precetl vase komentare. timhle bych se asi moc nechlubil.