V posledních dnech jsem po víkendech nahrával pro známého hudbu do jeho amatérských filmů... Známý kdysi hrával na kytaru a tak oprášil své dvě španěly, metronom a nacvičil pár kousků...
Přikládám dvě nejdelší skladby, kde jsou mimo kytar i bicí a basa (basáka a bicmena si vypůjčil z mé kapely)...
Uvítám i názor na mix. Takovou hudbu běžně nedělám. Nicméně je to pro mě příjemná změna, taková pohodička a stylový úlet... Ani nevím, jak tento styl vlastně nazvat.
Díky.
M.
Reset Jazz - hudba do amatérského filmu
Re: Reset Jazz - hudba do amatérského filmu
Reset Jazz - teda odrhovacka, ale asi jak je to pro film, tak to nema mit prograsi Kazdopadne mi prijde, ze basa jede casto uplne mimo a navic je takova "ukvicena", proste mi tam vubec nesedne a rusi.
Eisenbahn - snare trci, bici tak nejak chrastive.
Obecne, kytara by zaslouzila reverb, zvyrazeneni, poslech se mnou nic nedela.
Eisenbahn - snare trci, bici tak nejak chrastive.
Obecne, kytara by zaslouzila reverb, zvyrazeneni, poslech se mnou nic nedela.
Re: Reset Jazz - hudba do amatérského filmu
Dík za názor Ono to je fakt kafemlýnek, protože to bude jako podklad někde ve filmu (amatérský dokument, nebo liveart či co).
Basu v Reset Jazz tak chtěl přímo autor. Nezasahoval jsem mu do toho.
Eisenbahn - bicí byly hrány metličkami, takže to chrastění k tomu asi patří. Navíc tam nejsou žádné činely. Jen kopák, virbl...
Basu v Reset Jazz tak chtěl přímo autor. Nezasahoval jsem mu do toho.
Eisenbahn - bicí byly hrány metličkami, takže to chrastění k tomu asi patří. Navíc tam nejsou žádné činely. Jen kopák, virbl...