Rich Belief (Orchestral)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Tommy Dee

Rich Belief (Orchestral)

Příspěvek od Tommy Dee »

Zdravím,

po dlhšom čase som skúsil niečo orchestrálne, keďže som si zaobstaral nové vstčko s celkom fajn zvukmi.

Verím, že neohrniete nosom .-)

tony9

Re: Rich Belief (Orchestral)

Příspěvek od tony9 »

Dobrá práce. Hezké motivy.

Axerathix

Příspěvek od Axerathix »

naozaj pekne motivy, ale tak to z vacsej casti je pentatonika, kde sa neda nic pokazit (tym ta nechcem nijak zhodit, len ze pentatonika sa mi paci ;)). Inac vadi mi tam to, ze je to sice pre orchester, ale vobec ho tam nepocut az ku koncu na chvilu zaznie viac nastrojov ako bicie flauta a violoncelo/basa. Je to pisane ako keby pre komornu vec, flauta, violoncelo, husle a mozno viola a basa + bicie aj s marimbou by to kludne dali.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Tie motivy su fakt pekne, no orchestraly chcu sofistikovanejsie aranze, vyber nastrojov (tie timpany, snare, kopak zneju hrozne ;) bez priestoru, zneju tak samohrajkovo-midi. Crash cymbal co si pouzil 1:10 (tusim je tam furt) je des. Orchestral sa musi zkomponovat nie zlozit ;) nesmie tam byt ziadny rusivy element, vid. ten crash cymbal, drum part, atd. Je to tazke susto a ani super kvalitny vsti nezaruci super vysledok.
Tento vytvor ma fajne motivy, sprav z neho 2-3 trance buchacky a mas to ;)

zazz

Příspěvek od zazz »

libi se mi ten asijsky nadech :)

delay

Příspěvek od delay »

Je to pěkné, takové milé, relaxační... Kdyby to mělo o chlup lepší mix, tak by to bylo zase o krůček jinde... Hlavně ty bicí bych vytáhnul, a zasloužilo by si to delší stopáž... Pokud bys měl zájem, tako pošli stopy, docela rád bych to v rámci relaxace zkusil přemixovat, případně něčím přispět... L.

Odpovědět