Zdravím,
po dlhšom čase som skúsil niečo orchestrálne, keďže som si zaobstaral nové vstčko s celkom fajn zvukmi.
Verím, že neohrniete nosom .-)
Rich Belief (Orchestral)
Re: Rich Belief (Orchestral)
naozaj pekne motivy, ale tak to z vacsej casti je pentatonika, kde sa neda nic pokazit (tym ta nechcem nijak zhodit, len ze pentatonika sa mi paci
). Inac vadi mi tam to, ze je to sice pre orchester, ale vobec ho tam nepocut az ku koncu na chvilu zaznie viac nastrojov ako bicie flauta a violoncelo/basa. Je to pisane ako keby pre komornu vec, flauta, violoncelo, husle a mozno viola a basa + bicie aj s marimbou by to kludne dali.

Tie motivy su fakt pekne, no orchestraly chcu sofistikovanejsie aranze, vyber nastrojov (tie timpany, snare, kopak zneju hrozne
bez priestoru, zneju tak samohrajkovo-midi. Crash cymbal co si pouzil 1:10 (tusim je tam furt) je des. Orchestral sa musi zkomponovat nie zlozit
nesmie tam byt ziadny rusivy element, vid. ten crash cymbal, drum part, atd. Je to tazke susto a ani super kvalitny vsti nezaruci super vysledok.
Tento vytvor ma fajne motivy, sprav z neho 2-3 trance buchacky a mas to

Tento vytvor ma fajne motivy, sprav z neho 2-3 trance buchacky a mas to

libi se mi ten asijsky nadech 

Je to pěkné, takové milé, relaxační... Kdyby to mělo o chlup lepší mix, tak by to bylo zase o krůček jinde... Hlavně ty bicí bych vytáhnul, a zasloužilo by si to delší stopáž... Pokud bys měl zájem, tako pošli stopy, docela rád bych to v rámci relaxace zkusil přemixovat, případně něčím přispět... L.