robs - dahídkoho dihadélko

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
robs

robs - dahídkoho dihadélko

Příspěvek od robs »

synth

Příspěvek od synth »

Nedávno tu byl topic o nějakých nových stylech - -- myslím že i kdybych měl 3 ku v krvi tak bych něco podobného nedokázal a to se mi občas podaří bizardní kousky --- za odvahu dávám 1 --- tohle bych chtěl vidět na živo - co tak nějaké video ? :-) !! MASAKR !! :-))

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Dobrej napad a dobra atmosfera. Fakt dobra kolaz. Ale mel bych pripominky. Jednak neni rozumnet hlasum (nevim, jestli to vadi, ale predpokladam, ze v divadle to ma nekomu neco sdelit) a jednak je to je to pro me s tou kompresi trochu prehnany (ale to je mozna vec nazoru). Ale jinak to urcite musi byt zajimave divadlo:)

Munro

Příspěvek od Munro »

Bic boziiiii!!!!! Bic boziiiiii!!!!! Underground stale zivy.

8) 8) 8) 8) 8) 8)

robs

Příspěvek od robs »

je to prasečina přiznávám, naživo je to jenom podklad bez hlasu, ten se kvičí zvláš?. A s tou kompresí je to asi fakt.

synth

Příspěvek od synth »

Komprese ? hej borec není to náhodou tak ,že si nahrál trak a pak si snížil tempo? Protoze orig.musel byt rychlej, že .... ??? :-))

sparX

Příspěvek od sparX »

Zvukově je to zajímavé ... ze začátku jsem měl pocit , že jsem se vrátil o 1000 let zpět a moje PC se začalo připojovat k internetu vytáčeným připojením .-))) .... Posléze jsem se odctl někde na horách kde se šílený bača učí hrát na fujaru .-)))))
Ale v závěru jsem celkově uspokojen zajímavým zvukovým projevem ...

Až na zpěv připomínající LIVE zvukový přenos z nemocnice Dr Chocholouška .-)))

kexik

Příspěvek od kexik »

ja myslim ze to je zle... nejde o zaner, ani o originalitu, tam je to naozaj ok; ale technicka uroven je uz tak nizka ze z toho clovek nemoze mat iny ako negativny zazitok... a to hovorim ako "znalec", kapca v ktorej som 7 rokov dozadu hraval, robila v trudnych zaciatkoch nieco dost podobne :)
myslim ze sa treba seriozne zamysliet a pohutat, jak na to. teda jak dostat tie napady na nejake medium, tak aby vyzerali ako napady a nie ako bordel
nam sa to onehda nakoniec celkom darilo, a nik z nas pritom nebol ziadny mozart (a to vtedy neboli zvukove karty za 3 litre ale smradlave studijka za tri litre na den)

robs

Příspěvek od robs »

kexik píše:ja myslim ze to je zle... nejde o zaner, ani o originalitu, tam je to naozaj ok; ale technicka uroven je uz tak nizka ze z toho clovek nemoze mat iny ako negativny zazitok... a to hovorim ako "znalec", kapca v ktorej som 7 rokov dozadu hraval, robila v trudnych zaciatkoch nieco dost podobne :)
myslim ze sa treba seriozne zamysliet a pohutat, jak na to. teda jak dostat tie napady na nejake medium, tak aby vyzerali ako napady a nie ako bordel
nam sa to onehda nakoniec celkom darilo, a nik z nas pritom nebol ziadny mozart (a to vtedy neboli zvukove karty za 3 litre ale smradlave studijka za tri litre na den)
hoši děkuju !!!! su rád , že sem některé nasral a jiné potěšil !!!
zamyslím se nad sebou a pošlu nějaký další "trak".
není to zpomalované a ni zrychlované - není tam nic jiného než : synth roland SH-1000, železný bordel, tamburína, quiro, a něco co sem tam spadlo na zem...

jak teda zvýšit technickou úroveň ?? kde jsou psána kritéria ?

robs

Příspěvek od robs »

http://www.keepmyfile.com/download/e33752287099

tady je ještě jednou DAHID, ten samý, ale "bača" nahrál ještě jedno "solo".

Tak jak na scénickou "hudbu", kdo v tom děláte ?? kde jsou ta měřítka a mantinely ??
není někdy lepší posluchače "nasrat" a dostat do něj špatnou náladu - když to DIHADLO vyžaduje ??

synth

Příspěvek od synth »

kdo vocaluje to "mami" ? a koncovka super ...

robs

Příspěvek od robs »

fšecko vokáluju já s vypětím všehc síl, pravda trochu počítač pomohl

TommyB

Příspěvek od TommyB »

aaaaaa!!! ... no je to uplne popici !!! :D ... dost ma to pobavilo ... a kde hrate? ... bude este niekedy repriza ? ...

themon

Příspěvek od themon »

je to super! presne moje gusto! technologii neresim, protoze to ma absolutni naladu a o to prece jde, ne? fakt dobry!!!!!
= themon =
PC AMD 1.1 GHz, 512 MB RAM, MAYA 44 MKII
= kytara, basa, bici =

Odpovědět