po delsi pauze dalsi vec... je to takovej rovnej retro cilat :]] enjoy
Roocza - 3080
Roocza - 3080
ahoj,
)
-
longsleeper
Re: Roocza - 3080
Nápad v pohodě...docela dobrou atmošku to má. Ale s těma bicíma ses moc nenadřel co ? 
Hlavně sou nijak divně pod dekou ty bicí , zvlast snare mi přide.Na mě to ma divnej zvuk i celkově , zvlastně natlačený , nijak malo dinamiky.Jinak celkem fajn, ma to tvuj rukopis.
-
longsleeper
Mně to přijde, že si vzal nějakou smyčku nebo jinej track...a jenom ji low-passnul. Ale jinak ostatni napady dobrý.
me se akorat moc nelibej stredy mistama.. nevim jestli je to tou distorzi, ale prijdou mi takovy divne zmuchlany (jak kdyz zmackas papir a pak ho narovnas). taky mi vadi ten klik vlevo, nez ho prekryje nanos dalsich zvuku.
jinak se mi to libi ma to ksicht a atmosfera mi s tim zvukem koresponduje
jinak se mi to libi ma to ksicht a atmosfera mi s tim zvukem koresponduje
heh je srandovni jak jsi si jistej svym vyrokem, ale co se smycek tyce, mam naprosto cisty svedomi :]longsleeper píše:Mně to přijde, že si vzal nějakou smyčku nebo jinej track...a jenom ji low-passnul. Ale jinak ostatni napady dobrý.
jinak ten lofi mix byl zamer...rozhodne by se tam dala najit rada veci ktery by sly jeste poladit, ale ty uz jsou nejspis za hranicema mych skills
-
longsleeper
Mě jen připadá, že kopak, snare i basa jsou ořezaný stejnym filtrem... jestli používáš smyčky nebo ne je uplně jedno. Ja sem se jen pokusil to analyzovat.