U té kytary mě v jednom několikrát se opakujícím místě vadí ten pitch slide nebo co to je. Pak docela citelně vnímám nedostatek nižžších basů, je to dost uřízlý dole bych řek...
Jinak to prostě nějak hraje, ale jako kompozice na poslech mě to moc nebaví.
Roocza: Nechci přiliš kritizovat, ale:
Jako nápad mi to nepřijde špatné.
Začátek zní velice nadějně, ale k poslechu je to příjemné asi tak do 1/3, pak už to začíná být jednotvárné a to i přes ty mezihry a střídání zvuků v doprovodech, které mi spíše přijdou jako náhodná přehlídka nástrojů, které Tě zrovna napadly. A právě díky tomu nejrůznějšímu střídání doprovodů mi to připadá "přeplácané".
Jak jsem psal, začíná to nadějně a na začátku to vypadá, že to bude tvrdší, rockovější "pecka", pak to ale brzy začíná měknout a konec je už úplně "rozvařený"...
Chtělo to myslím zachovat v tom kytarovém duchu, jako na začátku a spíše, než ty nejrůznější synthy tam dát pořádné sólo na elektrickou kytaru.
Také mi to v tomto pojetí připadá moc dlouhé a jednotvárné, ale to už jsem psal.
Ohledně zvuku souhlasím s delayem - nemá to "spodek", chtělo by to zhutnit basu a kopák a to podstatně. Rovněž by neškodily nějaké přechody na tomy, když už jsi tam použil tu perkusi apod. ...
Toliko jen můj názor, jinak to podle mě rozhodně není průser.
jenom kritizujte, od toho to tady je ... rockovější pecka nebyla záměr, elektroniku mám rád, a podle toho sem do toho dával i nástroje složitější kytarový variace jsou pro mě teď passé, protože nemám žádný šikovný VSTi, a ani možnost nahrát kytaru živě... anyway, díky za kritiku
Čitelné to je, ale vůbec to nema hloubku, je to strašně ploché, možná by to pak byla parádní pecka... (když to tak posluchám podruhé a třetí). Ve zvuku postrádám hlavně měkkost.
V čem je to dělané? Tipuji Reason nebo Fruity? Anebo sem vedle jak ta jedle
Zvuk je hrozne ostrej, prijde mi, ze je to hrozne vyhnany nekde kolem 8Khz. Zadny stredy, basy tenky. Cely je to zvukove i hudebne takovy neucesany a hudebne je to vlastne jen jedna smycka 4 akordu, to intermezzo je fajn, ale nezachrani to. Dobrej zaklad, ale je to na zacatku cesty.
EDIT: vlastne to, jak se ten druhej akord obcas meni, je fajn;)