Rysk - DIABLO

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
rosko

Rysk - DIABLO

Příspěvek od rosko »

Rysk přichází s novýám singlem diablo, top produkce od špičkového producenta, top 10 raper v česku

jackies

Re: Rysk - DIABLO

Příspěvek od jackies »

cílovka ? někdy nerozumím slovům ( nezřetelné ) a taky mi nejde pod fousy obsah, ale jsem stará škola mě vychovávali jinak ;)
muzikant

biscuit

Re: Rysk - DIABLO

Příspěvek od biscuit »

jackies: to není o starý nebo nový škole. vždycky byl plebs, kterej měl pocit, že ze sebe musí za každou cenu před ostatními plebejci dělat nějakou "elitu". pro mě je na tom nesmutnější, že synonymem téhle materiální blbosti se u nás stal hip hop. bohužel, začla to bejt hudba pro masy, tak tomu asi musí odpovídat i obsah.

tady mi přijde, že nějakej talent i je, ale zatím asi chybí buď nějakej trochu nadhled, nebo prostě nebylo shůry dáno. pak může takováhle obsahová prázdnota někomu asi připadat i cool. tipuju to na přechod z venkova do prahy... třeba se kluk ještě rozkouká a zjistí, že pózy jsou pro blbečky only. místo gest je lepší zamakat na sobě i obsahu imho - třeba frázování v pasáži bez kicku je doslova komický, když to vezmu jen tak po povrchu. a je tam spousta dalších "drobností", které se neslučují s vlastní nálepkou "top produkce od špičkového producenta" :-)

Odpovědět