S_Bühler - Track pro rap

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
S_Bühler

S_Bühler - Track pro rap

Příspěvek od S_Bühler »

Nové PC, nové nápady, nová inspirace, ale starý člověk... 8)
takže tato staro - nová skladba je zatím bezejména - jméno přidá až MC, který do toho udělá rap.... :twisted:
prosím prosím kritizujte, vražděte, kamenujte..... nechám na vás :lol:
BTW: někdy bych měl "dokončit"jinou skladbu než jenom furt hip hop.... :roll:
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/S_B%fchler/Forrap.mp3

holodroid

Příspěvek od holodroid »

čoveče tak sem to poslechl...
to "intro" dej prosím pryč nebo s tím něco udělej začíná to hrozně marně...navíc ten pad co se táhne celým trek mi příjde takovej hnusně vyblitej.bicí mi příjdou taky šílený hlavně ten kopák je přímo frustrující.abych teda uplně nehanil tak ten sinťák se mi zvukově naopak líbí ale jak říkám bicí a ten podklad...celkově mi to příjde nedotažený nedomyšlený promiň vidím to tak jak jsem napsal snžil jsem se alespoň o trochu konstruktivní kritiky tak doufám že to zkousneš...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Je to takovy amigacky... bici mi prijdou celkem v pohode, jen kopak nevyraznej, chybi mi poradna basa a... doufam ze oldschoolovej zvuk syntaku smrnclej starym electrem byl zamer :) Jinak ale atmosferu to ma, libi se mi to docela... jeste je na tom ale prace... ale muze to bejt dobry, ma to takovou "osudovou" atmosku, uplne vidim toho Ramba jak se oblika a naklada zbrane do dzipu pred finalni bitvou :)

S_Bühler

Příspěvek od S_Bühler »

oka to intro je fakt šlápota do lejna to musím oznat :wink:
no a k tomu ostatnímu.... vzhledem k tomu že jsem tuto "moderní" úpravu dělal spíš na přání než podle sebe tak připouštím že tu může znít někomu vyblitě :oops:

S_Bühler

Příspěvek od S_Bühler »

to cyril: tím slovem amigácky jsi to trochu vystihl si myslím :) :roll:
jeden kámoš tak trochu rapuje a chce vydávat demo a pořád do mě hustil ať mu udělám nějaký dobrý beaty... no tak já mu zase cpal pár svojich jenže on je odmítal s tím že jsou prej moc technařský :) ano byli většinou s výrazným kopákem :lol: tak jsem předělal jednu ze svojich starších skladeb v novém "pseudo hip hopovém duchu.." jako atmosféru to doufám nějakou má to teda záměr byl :roll: pořádná basa tomu chybí naprosto záměrně taky( ale basa tam je....) dát tám pořádnou basu tak už hned slyším že je to technářský ty jo :lol: :lol: ten oldskůlovej zvuk synťáků by to taky chtěl prý změnit za nějaké takové housle nebo nějakej smyčcovej nástroj nebo trubky omg.... samozřejmě aby to nebylo technařský :wink:
jako práce na tom ještě je - ale já si ji nevymýšlím:) já bych nejraděj to slyšel s nějakejma stringama z orchestru na pozadí jenže je nemám zatím kde vzít:) chce to reason...jinak BTW: ty timpány a pak ta činel nikomu nepřipadají strašný???? já jsem teda v orchestru dřív hrál ale takhle to nikdy neznělo :mrgreen:
njn jk složitý je někdy dělat pro rapový MCs...

Venti

Příspěvek od Venti »

S_Buhler

Je to uplne technacke aj teraz. Nema to ziaden groove. Mas tam nejake divne zdvojene hajtky a kopaky su tiez uplne mimo celeho hiphopu. Ci uz zvukovo alebo aj tym kde su v beate ulozene.
Chcel si asi spravit taky novy elektronicky zvuk toho tracku ako sa teraz v rape pouziva.... mne to skor zneje ako spomalene techno s divnymi bicimi.
Som zly na teba :) ja viem :)... len hovorim ako to vnimam

Borat

Příspěvek od Borat »

buhler -> ja rapu nerozumet, ale skladbu ja poslechnul a celkem libi. napad a atmoska dobre. vyhrady ja k jako by hammond zvuku, ten asi nehodi se tam, vubec. basa neni taky vubec, chybi moc, ten synt nastroj v nizkach nenahrazuje ji. hajtky nepripadaji zdvojene mi a kopak nezda se mi zly, jen ja neznam tenhle styl a tak soudit, jak zni mne. nevim ja, jak by v hiphop nebo rap melo znit, ale tohle zni a libi mne.
tympany a cinel jako doplnek dobre, nezni zle, zajimave to.
zvuk fajny, libi me.
ale basa neni, chybi moc.

Odpovědět