Rozhodl jsem se vyvenčit svůj (taneční?) experiment s pár dubstepovými motivy.. Tentokrát bych měl hlavně dotaz na ty z Vás, kteří máte lepší poslechové podmínky než já, jestli trochu funguje spodek (moje monitory nehrajou moc dolů) a jestli filtr křičící od cca 2:56 nekřičí až moc bolestivě
SadLuck - This Life Is So Beautiful
SadLuck - This Life Is So Beautiful
Zdravím!
Rozhodl jsem se vyvenčit svůj (taneční?) experiment s pár dubstepovými motivy.. Tentokrát bych měl hlavně dotaz na ty z Vás, kteří máte lepší poslechové podmínky než já, jestli trochu funguje spodek (moje monitory nehrajou moc dolů) a jestli filtr křičící od cca 2:56 nekřičí až moc bolestivě
.. Jinak názory všobecně vítány, ale to se v případě zveřejnění rozumí snad samo sebou 
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
Re: SadLuck - This Life Is So Beautiful
je to lehce prebasly, ne moc tragicky, ale ta ds basa by mozna snesla trochu zkrotit. spis mi tam trochu vadi, jak je to poskladany: pusobi to totiz jako serie intro-bridge, ale chybi poradnej drop (nebo postaru 'refren' ;]). je to takovy cekani na godota (skrillexe), ale ten zustal doma se svoji FM8.
Asi máš pravdu, toho jsem se trochu bál - je to daný tim, že nešlo o track budovanej s cílem brutálního dropu (jehož tajemství jsem beztak ještě neodhalil
), ale spíš pop-taneční věc kterou jsem vyhrabal z šuplíku a rozhod se jí vdechnout život trochou dubstepu.. (jako refrén chápu "this life is so beautiful", basový části jako bridge a zbylej zpěv jako sloky)..
A díky za kontrolu basů a filtru!
A díky za kontrolu basů a filtru!
- ReaktoplazmAR
ja myslim že by ten filter mohol kričat prave viac..
ReaktoplazmAR píše:ja myslim že by ten filter mohol kričat prave viac..
mam taky ten pocit - je takovej nesmělej
bass - no mam jen Thruth B2031 -takže žadnej zázrak, ale podle nich ten bas možná lehounce ubrat trochu se to zahlcuje
co se týká aranže - souhlas s výše uvedeným nejak furt člověk čeká kdy se to rozjede
jen moje postřehy obyč posluchače nejsem expert
tomy: díky! 
Filtr je nesmělej jo?
) dřív křičel víc, ale to už bylo rozhodně v nebezpečných úrovních..
Zahlcení basama jsem se trochu obával, musim tohle u sebe nějak dlouhodobě pořešit - tohel je snad vůbec první track kde pracuju se samostatnou subbasou (dřív jsem ji cpal jen specificky ke kopákům) a vrážim ji tam takřka jak ze synťáku vyšla (jen pro jistotu ořez extrémních basů).. Nějakej tip na kterých frekvencích ubrat?
Filtr je nesmělej jo?
Zahlcení basama jsem se trochu obával, musim tohle u sebe nějak dlouhodobě pořešit - tohel je snad vůbec první track kde pracuju se samostatnou subbasou (dřív jsem ji cpal jen specificky ke kopákům) a vrážim ji tam takřka jak ze synťáku vyšla (jen pro jistotu ořez extrémních basů).. Nějakej tip na kterých frekvencích ubrat?
V podstate se mi to libi, teda hlavne pasaz 0:30-1:00. S tou basou asi chapu tvuj zamer, ale v tomhle pripade je to pro me trochu rusivy element. Chtelo by ji tam nejak lepe zakomponovat. Ale jinak pekny