SadLuck - This Life Is So Beautiful

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
SadLuck

SadLuck - This Life Is So Beautiful

Příspěvek od SadLuck »

Zdravím!

Rozhodl jsem se vyvenčit svůj (taneční?) experiment s pár dubstepovými motivy.. Tentokrát bych měl hlavně dotaz na ty z Vás, kteří máte lepší poslechové podmínky než já, jestli trochu funguje spodek (moje monitory nehrajou moc dolů) a jestli filtr křičící od cca 2:56 nekřičí až moc bolestivě :) .. Jinak názory všobecně vítány, ale to se v případě zveřejnění rozumí snad samo sebou :)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re: SadLuck - This Life Is So Beautiful

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

je to lehce prebasly, ne moc tragicky, ale ta ds basa by mozna snesla trochu zkrotit. spis mi tam trochu vadi, jak je to poskladany: pusobi to totiz jako serie intro-bridge, ale chybi poradnej drop (nebo postaru 'refren' ;]). je to takovy cekani na godota (skrillexe), ale ten zustal doma se svoji FM8.

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Asi máš pravdu, toho jsem se trochu bál - je to daný tim, že nešlo o track budovanej s cílem brutálního dropu (jehož tajemství jsem beztak ještě neodhalil :D ), ale spíš pop-taneční věc kterou jsem vyhrabal z šuplíku a rozhod se jí vdechnout život trochou dubstepu.. (jako refrén chápu "this life is so beautiful", basový části jako bridge a zbylej zpěv jako sloky)..

A díky za kontrolu basů a filtru! :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Fajnove to je :-) pekne to kombinujes.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja myslim že by ten filter mohol kričat prave viac..

xdudy

Příspěvek od xdudy »

ReaktoplazmAR píše:ja myslim že by ten filter mohol kričat prave viac..

mam taky ten pocit - je takovej nesmělej :-)
bass - no mam jen Thruth B2031 -takže žadnej zázrak, ale podle nich ten bas možná lehounce ubrat trochu se to zahlcuje

co se týká aranže - souhlas s výše uvedeným nejak furt člověk čeká kdy se to rozjede

jen moje postřehy obyč posluchače nejsem expert

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

tomy: díky! :)

Filtr je nesmělej jo? :)) dřív křičel víc, ale to už bylo rozhodně v nebezpečných úrovních..

Zahlcení basama jsem se trochu obával, musim tohle u sebe nějak dlouhodobě pořešit - tohel je snad vůbec první track kde pracuju se samostatnou subbasou (dřív jsem ji cpal jen specificky ke kopákům) a vrážim ji tam takřka jak ze synťáku vyšla (jen pro jistotu ořez extrémních basů).. Nějakej tip na kterých frekvencích ubrat?

Mareczech

Příspěvek od Mareczech »

V podstate se mi to libi, teda hlavne pasaz 0:30-1:00. S tou basou asi chapu tvuj zamer, ale v tomhle pripade je to pro me trochu rusivy element. Chtelo by ji tam nejak lepe zakomponovat. Ale jinak pekny 8)

Odpovědět