Samplefox - Goblin's Party (110 bpm)
Samplefox - Goblin's Party (110 bpm)
Ahojte,
zas trosku moja jednoducha haluz (FL Studio), kto chce moze popocuvat, alebo aj stahovat
...za akykolvek koment samozrejme dík
zas trosku moja jednoducha haluz (FL Studio), kto chce moze popocuvat, alebo aj stahovat
...za akykolvek koment samozrejme dík
Re: Samplefox - Goblin's Party (110 bpm)
fajne, bavi ma to
+ zvuky, aranz, celkovy svojsky charakter songu
- tie hlasove pazvuky ma rusia (napr. v 0:18)
zvuk kvalitny ale inak nuda .. pride mi to ako demo na syntak tak to cele ide od nikial nikam .. nevyvija sa to, nikam to neplynie .. pride mi ze to je strasne dlhe, napriek tomu ze to ma len 3 minuty pocitovo mi pripadalo ze to pouzvam aspon 20 minut
bassline píše:fajne, bavi ma to
dííík ...no hej, nad "pazvukmi" som veru vahal...
dííík ...takmer identicky nazor ako na moj posledny prispevok (vobec ma nedemotivujes ) ...ale tak co, nabuduce bude snad lepsiedendy píše:zvuk kvalitny ale inak nuda .. pride mi to ako demo na syntak tak to cele ide od nikial nikam .. nevyvija sa to, nikam to neplynie .. pride mi ze to je strasne dlhe, napriek tomu ze to ma len 3 minuty pocitovo mi pripadalo ze to pouzvam aspon 20 minut
Mně se to líbí vzhledem k tomu co to představuje.
- ReaktoplazmAR
celkom fajn.. stále mám pocit že na mna vyskočí nejaké tučné logo, je to jak hudba z reklamy
tony9 som rad, dik presne tak to treba brattony9 píše:Mně se to líbí vzhledem k tomu co to představuje.
...vyskoci na teba akurat tak tucny goblin ked pojdes po tme domov, tak pozor! ...a dik za nazorReaktoplazmAR píše:celkom fajn.. stále mám pocit že na mna vyskočí nejaké tučné logo, je to jak hudba z reklamy
Goblin's tuším fungovali ještě pod DOSem, nebo snad ne?
no to ma mrzi.. tak aspon ale vidis ze som si vobec nezapamatal ten predchazajuci ... co uz .. nepisal som to preto aby som ta znechutil.. nedaj sa znechutit, rob to tak ako ta to baviSamplefox píše: dííík ...takmer identicky nazor ako na moj posledny prispevok (vobec ma nedemotivujes ) ...ale tak co, nabuduce bude snad lepsie
Uz su prerobeni aj na iPad ! Perfektna nostalgia ...tony9 píše:Goblin's tuším fungovali ještě pod DOSem, nebo snad ne?
Gobliins https://itunes.apple.com/en/app/gobliii ... 72440?mt=8
Gobliins 2 https://itunes.apple.com/en/app/gobliin ... 68236?mt=8
...o dovod viac zakupit do konca roka iPad