Sasse - Gino (815CU1T Remix)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
biscuit

Sasse - Gino (815CU1T Remix)

Příspěvek od biscuit »

treba nekoho pobavi
michal jsem to v jeskyni, takze ani nevim jak to vlastne hraje :-)

dendy

Re: Sasse - Gino (815CU1T Remix)

Příspěvek od dendy »

dobre .. prijemne to plynie .. ani neviem co by som vytkol, zvuk momentalne neriesim lebo to pocuvam na uplne zlych sluchatkach.. celkovo je to ale moc fajn ..

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Tesim se az vecer poslechnu

Sent from my iPhone using Tapatalk

biscuit

Příspěvek od biscuit »

d: diky :-)

p: klidne mi napis, kdyby ti pripadalo, ze to hraje blbe. ja mam fakt ted doma jeskynni podminky s mega flutterem a mam z toho rozporuplny pocity. na sluchatkach mi to prislo ok, ale ty oboje lzou, jako kdyz tisknou.

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

No moje poslechovy podminky se moc lisit nebudou - dam vedet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Mne to přijde povedené - hezky to odsejpá a má to dobrý groove se zajimavym tribal nadechem.

Manzelka si docela potancovavala kdyz sem to poslouchal..

Jestli ches tak nejake komenty:

zacatek by mohl mit zvukove vice " presence" - otevrel bych to i v zacatku vice ve stredovyskach a basy mozna jeste utahl
kolem 2:00 ten prechodovy synthriff po kterym se rozjedou perkuse myslim by nevadil zjemnit zvukove i rytmicky vice s halvnim beatem
okolo 3.27 se ale i ta "presence" sama srovna diky hajtkam
kolem 5:42 malicko nudnejsi pasaz

Jinak si myslim povedenej remix - jeste si poslechnu original!

:palec+:

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

je to celkem v pohode, ale za me bych tomu dal vic klubovej zvuk:

Demo:

http://picosong.com/vTG3

jen prijde ze ten leadovej synth je moc mono. Ja bych ho asi roztahl vic do sterea
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

biscuit

Příspěvek od biscuit »

p: souhlas se vsemi body - 1. presence - udelal jsem "plnej loop" a ubiral z nej v aranzi a ono se mi to v tech rozebranejch castech zacalo zvukove rozpadat, tak jsem to nejak dohanel, dovazoval a menil pomery, ale stejne bida - vim, vim :-) basy - to byl fakt strasnej boj a je to skoro naslepo. 2. ja ho prave v posledni fazi automatizoval a asi jsem to v zachvatu zurivosti nakrmil moc - bavilo me, jak to "kvili" (mas pravdu, je to trochu na prasaka :-) ). 3. ad 1. :-) 4. jj, vim, postavil jsem to hodne na puvodni aranzi a az kdyz jsem to poslouchal jako celek, tak jsem si uvedomil, ze tady jsem to mohl prestrihnout. dekuju za postrehy ;-)

o: jj, i s timhle souhlas. ja to vubec nekomprimoval. jen cast beatu je v jedny grupe trosku drzena limiterem a pak limiter na vsem. laedovej synth - to je asi moje nemoc, tenhle typ zvuku takhle vetsinou nechavam (minimoog-monark), ale urcite si to budu pamatovat do priste a zkusim ho od stredobasu trochu roztahnout, spousta produkce, kterou mam rad to tak ma a funguje to :-)

je to stejne zvlastni. ja myslim, ze diky tomu, ze jsem se vlastne nemohl venovat zvuku (piplat se s nim, jak jsem zvyklej), tak jsem to docela rychle cely dotahl do nejaky konecny formy. mozna tenhle model zkusim prijmout za svuj, akorat me desi predstava, ze musim pokazdy asi vystehovat nabytek, abych ztratil pudu pod nohama a zaroven chut si hrat s nuancema :-D

jo a dekuju, samozrejme. vic plodny pro me, nez jsem cekal :-) asi zkusim dalsi contest :-)

Odpovědět