p: souhlas se vsemi body - 1. presence - udelal jsem "plnej loop" a ubiral z nej v aranzi a ono se mi to v tech rozebranejch castech zacalo zvukove rozpadat, tak jsem to nejak dohanel, dovazoval a menil pomery, ale stejne bida - vim, vim

basy - to byl fakt strasnej boj a je to skoro naslepo. 2. ja ho prave v posledni fazi automatizoval a asi jsem to v zachvatu zurivosti nakrmil moc - bavilo me, jak to "kvili" (mas pravdu, je to trochu na prasaka

). 3. ad 1.

4. jj, vim, postavil jsem to hodne na puvodni aranzi a az kdyz jsem to poslouchal jako celek, tak jsem si uvedomil, ze tady jsem to mohl prestrihnout. dekuju za postrehy
o: jj, i s timhle souhlas. ja to vubec nekomprimoval. jen cast beatu je v jedny grupe trosku drzena limiterem a pak limiter na vsem. laedovej synth - to je asi moje nemoc, tenhle typ zvuku takhle vetsinou nechavam (minimoog-monark), ale urcite si to budu pamatovat do priste a zkusim ho od stredobasu trochu roztahnout, spousta produkce, kterou mam rad to tak ma a funguje to
je to stejne zvlastni. ja myslim, ze diky tomu, ze jsem se vlastne nemohl venovat zvuku (piplat se s nim, jak jsem zvyklej), tak jsem to docela rychle cely dotahl do nejaky konecny formy. mozna tenhle model zkusim prijmout za svuj, akorat me desi predstava, ze musim pokazdy asi vystehovat nabytek, abych ztratil pudu pod nohama a zaroven chut si hrat s nuancema
jo a dekuju, samozrejme. vic plodny pro me, nez jsem cekal

asi zkusim dalsi contest