SCI*FI*PSI - Lovelight feat. Petr Malásek & Lindee (Dryman)
- drymansound
SCI*FI*PSI - Lovelight feat. Petr Malásek & Lindee (Dryman)
SCIFIPSI v mojem podání .. atmo,piáno,vokál,delfín,d?ti,korg bass,perkuse // dlouho jsem cht?l ud?lat takovej track a kone?n? se mi to povedlo. Co na to ?íkáte?
release v B?eznu
Re: SCI*FI*PSI - Lovelight feat. Petr Malásek & Lindee (Drym
nevim , je to taká zlátanina zvukov.. ked začalo piano alebo gitara čakal som aspon pár tonov melodie ale .. boli z toho len také "šteky" , .. chiloutový bass bol celku pohode , mohol by byť ale upratanejší kulatejší makší.
- drymansound
je to preview .) zvuk se bude teprve řešit ... zaměřil sem se na atmo a melodie sem vymazal schválně .. ty sou v originálu
prijemny chill.. palec hore
- drymansound
- drymansound
- drymansound
díky! atmosféra byla pro mě prvořadá , ještě upravuju aranž trochu a mix trochu víc
jeste chvilemi by to mohlo trochu "zadupat"
- Pierre niko
Nelibi se mi barva toho Piana. O to vic, kdyz jinak je to strasne fajn. Nevim, jestli je to mym soucasnym poslechem, ale zda se mi, ze by to mohlo byt vic do sirky ve stereu. Ke zvuku uz jen to, ze trochu moc tu ume couha hlas, ten bych trochu zatah, jako min tela. Ale to je jen osobni prefefence. Ale celkove, se mi to moc libi.
- drymansound
Díky za postřehy , piáno nahrával Petr Malásek takže to je tak je ... ani mě to nějak nevadilo ta barva. Ještě to musim hodit na měřáky a analizovat trochu , nechal sem to ted uležet pár dní a zase se k tomu vrátim a dodělám to.... kluci to budou posílat na master všechno najednou , tak pak pošlu odkaz na finální remix.