showreel

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

showreel

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

tohle je showreel, ktery jsem pred casem vyrabel.

zdaleka tam neni vsechno, co jsem udelal. stylove to je jakz takz reprezentativni, ale protoze jde o showreel, snazil jsem se jednak o stylovou rozmanitost a - hlavne - o pristupnost, a tak jsem zaradil hlavne ty popovejsi veci. proste jde spis o instantni libivost.

pripominam, ze soucasti showreelu jsou i dva remixy, co jsem delal, jedna vec s close encounterem a nekolik ciste jingloidnich [neprilis michanejch] skecu, ktere se nestaly skladbou (a ani bych si to nepral:]) a nikde nevysly... (treba skicy pro nejaky kseft).

dem tunes

TommyK

Příspěvek od TommyK »

peknej to showreel, tvoje muzika se mi vzdycky libila a to hlavne ta drum&bassova cast tvorby

matucha

Příspěvek od matucha »

hm... uz sem uplne zapomel, ze "somethin special" ma tak lamoidni bici ;-), ale stejne to ma super motiv v tom hlasu

vubec neznam tu vec, co je po tom s tim muzkym vokalem, ta hraje suverene nejlip

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Ktomu neni co dodat.... tvoje tvorba je fakt excelentni.... moc moc se mi libi..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

respekt ;) ale to neni nic novyho z moji strany...

peteness

Příspěvek od peteness »

Naky blazen ten Juarez :) , zrejme do toho dava vsechno. Zastrelte ho konecne :) ...respect

delay

Příspěvek od delay »

No, je to fakt paráda, rád bych si poslechl celý album...
Ta věc s mužským vokálem mi ze začátku zněla jak Moby (ne tónově, ale náladově :-)). Místama moc hezký, citlivý, neumělý, stylový...

GR8

Crowley

Příspěvek od Crowley »

Profi..Ten zvuk je uzasny (a to si myslim,ze mam uzasny zvuk ja-nemam:)))heheh)

Profesionál

senk ju evribabi

syncro

Příspěvek od syncro »

Dem tunes a big, respect. Nuff vibes, haffi listen to dem again, but di first impression is dem a bad bwoy sound. Mo´ rasta vocals a go mek dem mo´ powah fi mi ears. Sometimes mi feel it like dem vocals a too mellow, but dem sound is yo decision, I&I see...

Big Up, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Profesionál

syncro: snad jsem to pochopil, takze taky diky :]

syncro

Příspěvek od syncro »

brooklyn: No mě jen inspiroval název tvého showreelu v patois k drobnému pseudojamajskému výlevu, jehož smyslem nebylo nic jiného, než vyjádřit pochvalu a respekt k tvé tvorbě a navrhnout, zda by se k tvým sférickým melodiím nehodila trocha provařeného, leč nezaměnitelně zemitého jamajského toastingu, který by Brooklynovy báječné riddimy posunul do mně ještě mnohem bližších raggajungleových vod. Takhle je to na přestárlého hipíka mého ražení přece jen trochu přespřílišně jemné 8-)

Jinak je to asi nejlepší ukázka, co jsem tu za poslední dobu měl možnost slyšet...

Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Vey

Příspěvek od Vey »

Výborný!

Ricardo

Příspěvek od Ricardo »

hmmm, moc pěkný, jakože k tomu nemám co bych vytknul... příjemnej poslech, fakt dobrý po obsahový stránce, super motivy. Zvukově pestrý, na mejch Tannoyích to hraje hodně kristalicky - čistě, přitom důrazně v celým spektru. Harmonicky sladěný. Takovej zvuk bych chtěl umět udělat. Přijde mi to na světový úrovni. 5/5 (*****)

|Richie|

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Nejde mi stahnout vic nez cast, ale i z ty casti vidim, ze jsi hooodne daleko. Teda ty uz musis mit nos v oblacich ,) Jestli jo, tak aspon zaslouzene ,)

Odpovědět