showreel
-
- Profesionál
showreel
tohle je showreel, ktery jsem pred casem vyrabel.
zdaleka tam neni vsechno, co jsem udelal. stylove to je jakz takz reprezentativni, ale protoze jde o showreel, snazil jsem se jednak o stylovou rozmanitost a - hlavne - o pristupnost, a tak jsem zaradil hlavne ty popovejsi veci. proste jde spis o instantni libivost.
pripominam, ze soucasti showreelu jsou i dva remixy, co jsem delal, jedna vec s close encounterem a nekolik ciste jingloidnich [neprilis michanejch] skecu, ktere se nestaly skladbou (a ani bych si to nepral:]) a nikde nevysly... (treba skicy pro nejaky kseft).
dem tunes
zdaleka tam neni vsechno, co jsem udelal. stylove to je jakz takz reprezentativni, ale protoze jde o showreel, snazil jsem se jednak o stylovou rozmanitost a - hlavne - o pristupnost, a tak jsem zaradil hlavne ty popovejsi veci. proste jde spis o instantni libivost.
pripominam, ze soucasti showreelu jsou i dva remixy, co jsem delal, jedna vec s close encounterem a nekolik ciste jingloidnich [neprilis michanejch] skecu, ktere se nestaly skladbou (a ani bych si to nepral:]) a nikde nevysly... (treba skicy pro nejaky kseft).
dem tunes
-
- Profesionál
-
- Profesionál
brooklyn: No mě jen inspiroval název tvého showreelu v patois k drobnému pseudojamajskému výlevu, jehož smyslem nebylo nic jiného, než vyjádřit pochvalu a respekt k tvé tvorbě a navrhnout, zda by se k tvým sférickým melodiím nehodila trocha provařeného, leč nezaměnitelně zemitého jamajského toastingu, který by Brooklynovy báječné riddimy posunul do mně ještě mnohem bližších raggajungleových vod. Takhle je to na přestárlého hipíka mého ražení přece jen trochu přespřílišně jemné 
Jinak je to asi nejlepší ukázka, co jsem tu za poslední dobu měl možnost slyšet...
Saša

Jinak je to asi nejlepší ukázka, co jsem tu za poslední dobu měl možnost slyšet...
Saša
hmmm, moc pěkný, jakože k tomu nemám co bych vytknul... příjemnej poslech, fakt dobrý po obsahový stránce, super motivy. Zvukově pestrý, na mejch Tannoyích to hraje hodně kristalicky - čistě, přitom důrazně v celým spektru. Harmonicky sladěný. Takovej zvuk bych chtěl umět udělat. Přijde mi to na světový úrovni. 5/5 (*****)
|Richie|
|Richie|