Sigurt - Na Orbit [DNB]

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Very very povedeny, fakt peknej sound

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

perfektni zvuk... co dodat no...

koukam ze mas Liquid Mix.... je v tom tracku pouzit? a kdyz jo tak na cem.... dik

sigurt

Příspěvek od sigurt »

Cau..ano je tam pouzity..jemna kompresia na mastri..potom na celej grupe bicich a este na sube(bass)..ale presne neviem ze ktore emulacie ale mozem sa pozriet ked budem doma..

delay

Příspěvek od delay »

...akorat ze to po hudebni strance neni vcelku nicim zajimavy...

sigurt

Příspěvek od sigurt »

delay: a poznas nejaky sucasny dnb track ktory je aj v tomto pre teba zaujimavy..dik

toxin

Příspěvek od toxin »

Já sdílím podobný názor jako delay jasně že to není prdel přijít v DnB s něčím neohraným samotnýmu se mi to nedaří...ale pořád se jednou za čas najde něco co mě přesvěděčí o tom že se to posunout ještě někam dá...

zkus poslechout třeba:
venetian_snares-szamar_madar
the_upbeats-nobodys_out_there

sigurt

Příspěvek od sigurt »

ani jednu z tych veci nepoznam skusim to pohladat na youtube..dik

toxin

Příspěvek od toxin »

hodím ti to do PM

sigurt

Příspěvek od sigurt »

nasiel som to youtube..velmi fajnove dobre veci , tiez som skusal robit zo slakmi ale ako sa hovori nie kazdy den je nedela

http://soundcloud.com/sigurt/men-of-goodwill

toxin

Příspěvek od toxin »

Ta věc od venetian snares je nahrávaná s maďarským symfoňákem zbytek toho aleba je na mě ale moc psycho...

Ta věc se smyčci není špatná hezky se to poslouchá jen mi příjde že ty smyčce znějí v těch vyšších polohách dost pištivě ale hudebně mi to příjde zajímavější než ten trek nahoře.rozhodně si ale myslím že to má šanci prorazit (obecně) je to už opravdu na úrovni ať se daří...

psk501

Příspěvek od psk501 »

Zvuk fajny i kdyz mi to prijde divne rozplizle do sterea, ale hlavne bici pekne slapou. Naladou mi to pripomina brookes brothers i kdyz teda hudebne zadna revoluce. Zkusil bych si pohrat s basou at furt nejede jeden ton. Ale celkovy dojem super!

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Slape to, je to pekny, hudebne nic moc prevratnyho (to Men Of Goodwill je na tom v tomhle lip s tema chordama), ale me se to libi. Chtel jsem si to dat na cestu do MP3 a jeste to sject jednou, ale z toho Sound Cloud to nejak nejde stahnout....

Odpovědět