Silentstressor/Fractal - ze šuplíku

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dendy

Re: Silentstressor/Fractal - ze šuplíku

Příspěvek od dendy »

fractal píše: to dokončování, to je agonie, prostě není čas
prvy krok je priznat si ze to nieje o case ale o chuti :-D Ja som tou fazou uz uspesne presiel a nahlas priznavam ze som lenive prasa cokolvek dokoncit - ale vyhovarat sa ze na muziku mam cas len po 10tej vecer ked maly zaspi je tak prijemne :-)))))

A potom si vzdy spomeniem na Amorpha co vsetko on stiha tusim pri 3 detoch, a hlboko sa zahanbim ..

fractal píše:je pravda, že ta písnička je zahuštěná dost, až dost, ale mě to tak baví, snažím se zkoušet co ten materiál vydrží (to tam toho bylo ještě více původně)
jo tiez to tak mam, asi preto mi vobec nepripada ta skladba prehustena, tak akorat to je, prijemne, stale sa tam nieco deje, a ked si to clovek pusti viac krat vzdy tam nieco nove objavi .. minimalizmus ma nikdy nebavil, maximalizmus to je ono ! :-D

IvanB

Příspěvek od IvanB »

"...prvy krok je priznat si ze to nieje o case ale o chuti"

aj keď je čas a aj chuť, ale nie je tá oná... - múza, tak je to trápenie... :)

dendy

Příspěvek od dendy »

fajna psycho debka.. za mna moze byt :-) opat jedine snad ten hlasny snare no, ale tak ked si uz raz nemozes pomoct co uz s tebou :-D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja nevim :-) dobry, i kdyz vokal mi chvilema prijde zvlastni - moc vylejza (asi by mohl bejt trosku temnejsi, utlumenejsi - myslim projevem). snare - asi moc spicatej. mam rad, kdyz to poradne mlaska, ale ten transient je tady asi moc. trochu bych ho slisoval. a celkove asi trochu vic spiny, myslim, ze by to tomu sluselo. takhle mi to porad zni demoidne.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

ok, dik, jeste se na to podivam, samozrejme nechci aby ten snare byl neprijemy

Odpovědět