smycka do flashe
smycka do flashe
Posledni dobou neni moc casu na nic jinyho nez na skolu... a trochu prace... tohle je smycka do flashe, kterou sem ted splodil, neni to final, ale uz blizko a taky je to takovej vykus (nema zacatek ani konec momentalne).
http://www.zka4t.com/share/flash_smycka.mp3
Pouzity veci:
SCI Pro-One (basa)
Rhodes
SH09 (jedna linka)
Gefell UM57 (tleskani)
a to vsechno do Manley > Lavry
+ samply shakeru a nejakejch kopaku
Je to delany hodne na mekko, vsechny veci posunuty mimo recovy pasmo, protoze do toho eventuelne budou nejaky kecy. Taky to neni nikterak nabuseny (-12dB RMS, moje oblibena hodnota), protoze se to nebude poslouchat nahlas.
Je to prvni vec po vic jak roce pauzy diky barcelone, v totalne novym prostoru s nedodelanou akustikou (ale uz v relativne slusne hrajici mistnosti), takze este nejsem 100% naladenej na vlnu a tak to radim do trochu experimentalni faze, co se zvuku tyce.
Ale s tim jak to tu hraje sem celkem spokojenej.
http://www.zka4t.com/share/flash_smycka.mp3
Pouzity veci:
SCI Pro-One (basa)
Rhodes
SH09 (jedna linka)
Gefell UM57 (tleskani)
a to vsechno do Manley > Lavry
+ samply shakeru a nejakejch kopaku
Je to delany hodne na mekko, vsechny veci posunuty mimo recovy pasmo, protoze do toho eventuelne budou nejaky kecy. Taky to neni nikterak nabuseny (-12dB RMS, moje oblibena hodnota), protoze se to nebude poslouchat nahlas.
Je to prvni vec po vic jak roce pauzy diky barcelone, v totalne novym prostoru s nedodelanou akustikou (ale uz v relativne slusne hrajici mistnosti), takze este nejsem 100% naladenej na vlnu a tak to radim do trochu experimentalni faze, co se zvuku tyce.
Ale s tim jak to tu hraje sem celkem spokojenej.
Nejdu je menit, spis z nich vytipat nejaky momenty, ktery se budou dat rozsmelcovat echama atd... a vono se to zapije do tech rhodesackejch kil a bude to delat trochu promenlivejsi texturu, ktera nebude pusobit tak repetitivne.
No s rannim odstupem mi ty melodky fakt nesedej, byly docela zabavny, kdyz sem si je hral jen tak pro sebe... ale takhle ne, je to takovy strnuly a decky
. Ale je to dobrej material na niceni, to uz mam vyzkouseny
.
dendy > "ok .. inak aj to ma byt podmaz do flashu tak je to uplne super.. pretoze som sa prichytil ze mi to hra 15 minut dookola a vobec mi to popri robote nevadi"
---> aspon tohle funguje
Dik za poznamky.
No s rannim odstupem mi ty melodky fakt nesedej, byly docela zabavny, kdyz sem si je hral jen tak pro sebe... ale takhle ne, je to takovy strnuly a decky

dendy > "ok .. inak aj to ma byt podmaz do flashu tak je to uplne super.. pretoze som sa prichytil ze mi to hra 15 minut dookola a vobec mi to popri robote nevadi"
---> aspon tohle funguje

Dik za poznamky.
Rozhodne bych to rozmazal, ten rhodes z toho leze hodne. Diky nemu to pusobi dost suse a taky hodne uprostred. A jak pises urcite bych z toho vzal nejakej dobrej rhodesovej moment, na kterym bych to postavil a nedaval bych ho tam ani takhle v kuse. Ted tam rhodes jede porad a dost samoucelne. Zbytek mi prijde fajn.
-
- Profesionál
takze sem to zupdatoval: http://www.zka4t.com/share/flash_smycka.mp3
je to rozmaznuty a lehce zkraceny, melo by to fungovat uz dobre
je to rozmaznuty a lehce zkraceny, melo by to fungovat uz dobre