První letošní vlaštovka už je skoro na světě. Pokud máte pocit, že by prospěla téhle skladbě nějaká změna, napište mi.
Díky
Soimmo - Nová Země ( New Earth )
Soimmo - Nová Země ( New Earth )
Naposledy upravil(a) Soimmo dne 17 led 2012 00:33, celkem upraveno 1 x.
-
Re: Soimmo - Nová Země ( New Earth )
Mam pocit, ze by tomu prospelo, kdyby si cely bici bud nechal nahrat nejakym syrovejsim zpusobem (klidne na dva mikrofony) od ziveho bubenika, a nebo je vymenil za nejaky elektronicky sound, treba i z nasamplovanejch zvuku s percusivnim charakterem. Nebo by tomu i slusely bici s takovym tim triphopovym soundem. Ty skopky co tam mas zni jako z pracovni demonahravky pro zivou kapelu, kterou kapele teprv predlozis a bubenik se podle toho nauci zakladni formu ty skladby.
To je trefné. Rád bych. Vůbec nejradši bych dal dohromady celou kapelu. Ale zatím není konstalace úplně příhodná.
tiez mam trochu problem s bicimi - cisto s ich zvukom respektive vyberom jednotlivych samplov, chcelo by to vymenit za zaujimavejsie, viac elektornicke a bolo by to super...
Díky za postřehy.
Elektronické zvuky určitě ne. To by zcela změnilo náladu celé skladby což nechci. Přimíchal sem tam trochu freečkových Addictive drums aby to nebylo tak suché a nezajímavé, tož můžete poslechnout. Ta původní sada je pravda taková trochu dietnější (ESX24 nějaký preset), ale mám tento typ bicích vcelku rád.
No prostě člověk dycky něco očekává a má nastavené nějaké limity a pokud se to tam nevleze, tak si neužije vlastně vůbec to co tam je.
Ale začněme každý sám u sebe, tam toho uděláme nejvíc prospěšného.
Tím ovšem nechci říct, že nemá smysl sdílet pohled na věc. To ne. Ale jeho hodnota je jinde něž ve snaze o přispůsobování se vkusu druhých.
Elektronické zvuky určitě ne. To by zcela změnilo náladu celé skladby což nechci. Přimíchal sem tam trochu freečkových Addictive drums aby to nebylo tak suché a nezajímavé, tož můžete poslechnout. Ta původní sada je pravda taková trochu dietnější (ESX24 nějaký preset), ale mám tento typ bicích vcelku rád.
No prostě člověk dycky něco očekává a má nastavené nějaké limity a pokud se to tam nevleze, tak si neužije vlastně vůbec to co tam je.

Tím ovšem nechci říct, že nemá smysl sdílet pohled na věc. To ne. Ale jeho hodnota je jinde něž ve snaze o přispůsobování se vkusu druhých.
pocuvam to na inych sluchatkach teraz ale uz mi zneju tie bicie ok.. teraz uz nemam vyhrady, rozhodne zaujimava hudba, ma to dusu
VELMI suhlasim.Soimmo píše:
Jo, je. Teda vlastně demo... máš tam jenom kopák, virbl, hajtku a jeden činel.
A bez omezení to můžeš používat.
Ostatně tak používám i synťáky DUNE a Diva.

Ostatně tak používám i synťáky DUNE a Diva.