Svérázná alternativní hudba od Soimmo One:
http://soimmoone.bandcamp.com/track/last-drama
Jirka
Soimmo One - Last Drama
Re: Soimmo One - Last Drama
Nějaký názor, připomínka k mixu nebo tak... mám uši a poslouchám. Ale ticho prý léčí, takže i tak dobře. 
nebylo to špatný. lepší zvukově pro mě než obsahově. takový na mě dost nekompaktní - chaotický - díky čemuž ale musím uznat že sou tam zajímavý místa. takový koláže který sou originální.
rozhodně nepřestávej!
rozhodně nepřestávej!
Moje mysl je poslední dobou značně nekompaktní, to sedí. Pokračovat určitě budu i přes nevalný ohlas. Začínám si opravdu užívat proces tvorby. Díky všem co si našli chvilku na poslech.
Zvukově se mi to líbí,slyším určitou nápaditost ve skladbě.Text nehodnotím zatím.Barva hlasu se dle mého dobře doplnuje hudbou a navzájem
362
Ahoj,
Paci sa mi tvoja tvorba. Vypocul som si aj ine tracky.
Pocuj, nechcel by si hudobne spolupracovat ?
...sice netusim ako taka spolupraca studioveho elektronickeho projektu v praxi funguje, ale celkom ma laka spojit moje napady s niekym inym...ja sa orientujem na melodicke elektro, ak by si mal zaujem napis PM...
Paci sa mi tvoja tvorba. Vypocul som si aj ine tracky.
Pocuj, nechcel by si hudobne spolupracovat ?
Soimmo je velky sikovnik, on a amorph su moji dvaja najoblubenejsi ezone tvorcovia 
Je to hudebně strukturálně skvělý, mám rád příběhový skladby a nevadí mi netradiční uspořádání, spíš naopak... prostě tvoříš a nějak to dopadne. V tomhle směru naprosto vím, co si užíváš... Ještě trochu jistoty do toho zpěvu a bude to super.
100% suhlas s delay-om a okrem toho "ic šó švít"