Pozor, neobsahuje žádné analogové syntezátory !
Soimmoone - illusion
- soimmo_two
Soimmoone - illusion
?erstvý kousek. který m? momentáln? baví. Zcela zdarma a svobodn? pro všechny.
Jirka Štolfa
Re: Soimmoone - illusion
vemi pocuvatelne .. zvuk nehodnotim, mam to pustene na notebooku, ale kompozicne mi to sedi, velmi prijemne ...
- soimmo_two
Zvuk je fuk, hlavně že to hraje.
Spíš jsem chtěl říct, že zvuk je v těch mých věcech součástí obsahu. Neboli obsah tvořím i barvou zvuku. Nerozděluju ty dva pohledy. Pokud ti to fungovalo na notebooku, tak to fungovalo.
Díky !
Spíš jsem chtěl říct, že zvuk je v těch mých věcech součástí obsahu. Neboli obsah tvořím i barvou zvuku. Nerozděluju ty dva pohledy. Pokud ti to fungovalo na notebooku, tak to fungovalo.
Díky !
Jirka Štolfa
co se tyce nalady, napadu, vyvoje... to vsechno me bavi a prijde mi to hodne dobre zvladnuty.
a co se tyce zvuku, nemyslim, ze by to melo bejt fuk. urcite by lepsi zvuk umocnil prozitek.
1. my to prijde trosku blaticko, hlavne od 2:23 a taky trochu pod dekou, coz mi teda az zas tak nevadi a 2. mi tam prijdou nektery zvuky takovy trochu omsely a vycerpany (myslim svoji oldskoolovitosti).
a co se tyce zvuku, nemyslim, ze by to melo bejt fuk. urcite by lepsi zvuk umocnil prozitek.
1. my to prijde trosku blaticko, hlavne od 2:23 a taky trochu pod dekou, coz mi teda az zas tak nevadi a 2. mi tam prijdou nektery zvuky takovy trochu omsely a vycerpany (myslim svoji oldskoolovitosti).
- soimmo_two
Díky !
edit: Mě příjdou omšelý asi všechny, ne ?
edit: Možná krom basy.
edit: Mě příjdou omšelý asi všechny, ne ?
edit: Možná krom basy.
Jirka Štolfa
vypocute na sluchatkach... v podstate sa mi to stale paci, nesedi mi kopak a basy a trochu suhlasim s tym co pise biscuit..
ale - moc by ma bavilo to remixnut, nechce sa ti urobit remixpack ? idealne kratsie loopy bez reverb/delay
ale - moc by ma bavilo to remixnut, nechce sa ti urobit remixpack ? idealne kratsie loopy bez reverb/delay
ad omselost: zdaleka to nevidim tak tragicky 
prvni ten nastroj co hraje na zacatku ten akord (je teda takovej klasickej, ale s otevrenejsim filtrem se mi libi min a min), pak ten lead v druhy "sloce" a ten arpeggio zvuk (ten mi sam nevadi, ani na konci kde je znovu) + je tam k tomu zas misty otevrenejsi ten akord = tak asi ta kombinace se mi uplne nelibi. pak na konci tyhle casti nejaky elektricky pianko co hraje ten stejne motiv jako lead - taky me moc neba. ale jinak prima, treba ta vyssi basa v posledni casti se mi libi moc, jak funguje jako takovej akcelerator rytmicky i melodicky.
sorry za takovejhle rozbor kterej je absolutne na bazi osobniho vkusu a tudiz je dost subjektivni. ale chtel jsem bejt konkretni, kdyz uz jsem o tom zacal
prvni ten nastroj co hraje na zacatku ten akord (je teda takovej klasickej, ale s otevrenejsim filtrem se mi libi min a min), pak ten lead v druhy "sloce" a ten arpeggio zvuk (ten mi sam nevadi, ani na konci kde je znovu) + je tam k tomu zas misty otevrenejsi ten akord = tak asi ta kombinace se mi uplne nelibi. pak na konci tyhle casti nejaky elektricky pianko co hraje ten stejne motiv jako lead - taky me moc neba. ale jinak prima, treba ta vyssi basa v posledni casti se mi libi moc, jak funguje jako takovej akcelerator rytmicky i melodicky.
sorry za takovejhle rozbor kterej je absolutne na bazi osobniho vkusu a tudiz je dost subjektivni. ale chtel jsem bejt konkretni, kdyz uz jsem o tom zacal
- soimmo_two
super, v podstatě souhlasím, ale nic není dokonalé a tak nějak to skončilo v téhle formě a já už na další kejkle nemám chuť. Ale v zásadě jsem s tím spokojený.
Jirka Štolfa
Suhlas s biscuitom 
Pride mi to ako pod dekou, mixu chyba jas.
Pride mi to ako pod dekou, mixu chyba jas.
- soimmo_two
Ale to já moc dobře vím. Kdybych chtěl jasný mix, tak ho tak udělám. 
A ještě je tu druhý aspekt: Je to míchané na daleko nižší hladinu (-16LUFS), takže aby si to člověk vychutnal, tak to musí oproti běžné produkci trochu zesílit.
A ještě je tu druhý aspekt: Je to míchané na daleko nižší hladinu (-16LUFS), takže aby si to člověk vychutnal, tak to musí oproti běžné produkci trochu zesílit.
Naposledy upravil(a) soimmo_two dne 11 dub 2013 20:43, celkem upraveno 1 x.
Jirka Štolfa
- soimmo_two
Jirka Štolfa
- soimmo_two
A tady je chybějící gejtovaný synth:
http://www.uschovna.cz/zasilka/L42A4Z64E7LMFUHD-RAU
Nějak jsem ho přehlédl.
edit:
A tady teda remix pack komplet:
http://www.uschovna.cz/zasilka/M8C7H7XI3HKV8APU-VI5
http://www.uschovna.cz/zasilka/L42A4Z64E7LMFUHD-RAU
Nějak jsem ho přehlédl.
edit:
A tady teda remix pack komplet:
http://www.uschovna.cz/zasilka/M8C7H7XI3HKV8APU-VI5
Jirka Štolfa
este jedna otazka (nech to nemusim merat:)) - ake je BPM ?
- soimmo_two
Je to v názvu adresáře.
Ale pro přesnost 140BPM a pozor fajly sou ve 48KHz. Celé je to v C moll. A nejsou ty fajly synchronní, bo počítám, že si to člověk zaranžuje ponovu.
Jirka Štolfa