spadane listi
spadane listi
Naposledy upravil(a) marek73 dne 21 zář 2006 17:29, celkem upraveno 1 x.
to bude tym uhladenym zvukom bicich vsetko je presne ako ma byt keby tam bol namiesto tych cistych bicich nejaky agresivny distortovany beat ala aphex tak by to vyznelo uplne inak, ta prijemna melodia by vynikla skorej pateticky a cele by to bolo posunute uplne inde.. imho k lepsiemubluem píše: no a co sa celku tyka, tak mi to vychadza nejako prilis sladko ako ezotericke nahravky z etnoshopu alebo podmaz pre enyu.
tak nejak to taky citim - hlavne to ladeni/porad to predelavam, ale pokud zmenim akordy tak je atmosfera v cudu.../...jsem ale moc rad ze tam nemam technicke chyby - to me nejvide zajimalo...tvurcne na sobe furt pracuji a doufafam , ze to bude casem vice komplexni...dendy píše:bluem píše: no a co sa celku tyka, tak mi to vychadza nejako prilis sladko ako ezotericke nahravky z etnoshopu alebo podmaz pre enyu.
dotaz mam este na kompozici.co rikas na aranze..chci to este vice okorenit /perkuse, breaky na bici, crashe atd.../
a hlavne me zajima nazor na to jak se poji basa s bicima..dik
akordy mi pridou vklidu, atmo to ma, zvuk neposoudim --- z notebookovejch speakru no a co bych tomu vytknul je az zbytecna zvukova "zakladnost", ja mam rad, kdyz sou zvuky vic abstraktni a malokdy se stane, ze by mi sedel nejakej zvuk, kterej vypada jak z presetu syntaku... pride mi to jako takova midi-synthy skica pro prehrani akustickejma nastrojema asi... ))
marek73:
Pro mě všechno OK, je to krása, takhle po ránu. Určitě to má snivou atmosféru. Rozhodně bych něco komplexnějšího od tebe i poslouchal. Zvukově nemám téměř co vytknout, kromě toho, že basu moc neslyším (je synchroní s kopákem), ale upřímě mi to vůbec nevadí... Prostě je to fajn. Poslechl bych CD...
Pro mě všechno OK, je to krása, takhle po ránu. Určitě to má snivou atmosféru. Rozhodně bych něco komplexnějšího od tebe i poslouchal. Zvukově nemám téměř co vytknout, kromě toho, že basu moc neslyším (je synchroní s kopákem), ale upřímě mi to vůbec nevadí... Prostě je to fajn. Poslechl bych CD...