spadane listi

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
marek73

spadane listi

Příspěvek od marek73 »

Naposledy upravil(a) marek73 dne 21 zář 2006 17:29, celkem upraveno 1 x.

rastis

Příspěvek od rastis »

Keby si nefrajeril s prehravacom a nechal na kazdom, nech si to vypocuje po svojom, aj by som pocuval ;). Takto pozeram, ako sa mi cosi uklada uz 5 minut do vyrovnavacej pamate :).

marek73

Příspěvek od marek73 »

ok.davam link.

Vey

Příspěvek od Vey »

Nezačíná to špatně ... škoda, že nevím jak to pokračuje. (Opravdu jsi dal jen 2 min. náslech nebo se mi to při downloadu useklo?)

Co tam zní krom mTonic?

dendy

Příspěvek od dendy »

useklo.. mne sa stiahlo len 30 kB .. nejaky blby webhosting. . skus to hodit na fileshare alebo yousendit alebo nieco take ...

marek73

novy link

Příspěvek od marek73 »

rastis

Příspěvek od rastis »

Mne sa to dost lubi. Nedeje sa tam toho sice prilis vela, ale prijemne sa to pocuva, je to pekna harmonia... Nazov sedi :)

Pocuvam to treti raz po sebe a je to naozaj fajn.

dendy

Příspěvek od dendy »

je to prijemne, zvukovo velmi na urovni.. paci sa mi ten pouzity distortnuty kopak cause ja distortnute kopak velmi rad :) troksu mi tam vadi ten klavir na kazdu druhu dobu, respektive zda sa mi ze niektore tony tam nesedia ... si si isty ze to mas zladene po akordovej stranke ?

bluem

Příspěvek od bluem »

nasiel som si tam aj prijemne casti, no dendy s tymi akordami mas pravdu - nieco tam nehra. no a co sa celku tyka, tak mi to vychadza nejako prilis sladko ako ezotericke nahravky z etnoshopu alebo podmaz pre enyu. :(

dendy

Příspěvek od dendy »

bluem píše: no a co sa celku tyka, tak mi to vychadza nejako prilis sladko ako ezotericke nahravky z etnoshopu alebo podmaz pre enyu. :(
to bude tym uhladenym zvukom bicich vsetko je presne ako ma byt :) keby tam bol namiesto tych cistych bicich nejaky agresivny distortovany beat ala aphex tak by to vyznelo uplne inak, ta prijemna melodia by vynikla skorej pateticky a cele by to bolo posunute uplne inde.. imho k lepsiemu :)

marek73

Příspěvek od marek73 »

dendy píše:
bluem píše: no a co sa celku tyka, tak mi to vychadza nejako prilis sladko ako ezotericke nahravky z etnoshopu alebo podmaz pre enyu. :(
tak nejak to taky citim - hlavne to ladeni/porad to predelavam, ale pokud zmenim akordy tak je atmosfera v cudu.../...jsem ale moc rad ze tam nemam technicke chyby - to me nejvide zajimalo...tvurcne na sobe furt pracuji a doufafam , ze to bude casem vice komplexni...
dotaz mam este na kompozici.co rikas na aranze..chci to este vice okorenit /perkuse, breaky na bici, crashe atd.../
a hlavne me zajima nazor na to jak se poji basa s bicima..dik

Poshook

Příspěvek od Poshook »

po 1:23 super, potom to zaspi. velmi dobry uvod, ktory treba dostat do nejakeho vyustenia, ktore tam chyba. od 1:23 uplne prerobit a nadupat, nech to fici

matucha

Příspěvek od matucha »

akordy mi pridou vklidu, atmo to ma, zvuk neposoudim --- z notebookovejch speakru ;-) no a co bych tomu vytknul je az zbytecna zvukova "zakladnost", ja mam rad, kdyz sou zvuky vic abstraktni a malokdy se stane, ze by mi sedel nejakej zvuk, kterej vypada jak z presetu syntaku... pride mi to jako takova midi-synthy skica pro prehrani akustickejma nastrojema asi... ;-)))

peteness

Příspěvek od peteness »

dendy píše:.. paci sa mi ten pouzity distortnuty kopak cause ja distortnute kopak velmi rad :)
prave ten kopak neladi. Bud to podladit, jestli je to jeden sampl, nebo jestli je to podmaznute subbasem, tak i ten.

delay

Příspěvek od delay »

marek73:
Pro mě všechno OK, je to krása, takhle po ránu. Určitě to má snivou atmosféru. Rozhodně bych něco komplexnějšího od tebe i poslouchal. Zvukově nemám téměř co vytknout, kromě toho, že basu moc neslyším (je synchroní s kopákem), ale upřímě mi to vůbec nevadí... Prostě je to fajn. Poslechl bych CD...

Odpovědět