Stare tracky

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
jammix

Stare tracky

Příspěvek od jammix »

8) No tak sa do mna pustite toto je skušobný videozaznam , ktorý som robil počas toho ako som vedlajšiu miestnosť maloval . Páčil sa mi výsledok hlavne zvuk , vizualne som si pripadal ako narcis. Tak som to v tej dobe nezverejnil. Samozrejme vizualna stránka videa zaostáva za mojím želaním , ale v tej dobe som maximum penez investoval do zvuku a zvukových hračiek.
niektorí to možno už videli na moje narodky. zareagovať múžte na ktorekolvek video z mojho prierezu videi na mojom kanali
napriklad na muššií let

pumpik

Re: Stare tracky

Příspěvek od pumpik »

Hudba je moje hobby,ale pri pohlade na vybavu tvojej izby sa uz nikdy neodvazim prezentovat touto vetou :) .Pytas sa na 8 rocnu staru vec tak trochu nerozumiem zameru,ale bolo to ok.Druhe video mi pripada ako prezentacia studioroom a hudba ktomu sedi.

jammix

Příspěvek od jammix »

Hej dík , presne tak , to prve je taka moja spomienka na doby kupy toho elektronkoveho zosiku a to druhe taka spomienka na studio , keby v buducnosti zmizlo jak bicie teda už.

jammix

Příspěvek od jammix »

dano

Příspěvek od dano »

Ta gitarovka sa mi paci. Inak prijemna kutica.

pumpik

Příspěvek od pumpik »

Ano,je to track.
Na tvojom youtube channel je video s nazvom night train.Chlape polozilo ma az pod stol.Presne takto ja vzdy zacinam produkovat.Inak kebyze mam okolo seba tolko hraciek nikdy by nebol cas na stare tracky. :)

jammix

Příspěvek od jammix »

dano, dikes.
pumpik , z tej geopolitiky mam nejaku depku tak sa mi nechce brnkať nič.
Ale mám terrabajty nahraných hodín multitrackov ktoré nemám ešte spracované.
neviem kedy sa do toho pustím. Proste vždy ked som mal nahulene tak som si stlačil rec 8)
existuje jeden posledný prístroj z ktoreho dostaneš mentálnu zapchu ..ten potom treba predať a ostať trochu hladný.. zo skusenosti viem.

pumpik

Příspěvek od pumpik »

Ja koli tej geopolitike som si zacal radsej brnkat.
Kedysi som mal aj ja podobny pristup k produkcii,lenze tak som nikdy nic nedokoncil.

Odpovědět