STORNO DNB (SK)
- ReaktoplazmAR
Re: STORNO DNB (SK)
dakujem, 21 oktobra nám vinde na Mindocracy Recordings (USA) EP so 4 trackmi,skontrolujte

Ja som asi uz dost mimo... Tomuto sa dnes hovori drum n bass?
drum n bass ma niekolko subžánrov ako každy žaner...my sa zameriavame,na Hardstep,Dakrstep,Crossbreed...
a ak ti mam odpovedať na otazku tak ako vidiš si mimo lebo to nevieš..dnb neni len Netsky,Noisia, a podobne veci ktore počuť v komerčnych radiach.
a ak ti mam odpovedať na otazku tak ako vidiš si mimo lebo to nevieš..dnb neni len Netsky,Noisia, a podobne veci ktore počuť v komerčnych radiach.
Hej ja som skoncil niekde pri Bad Company co sa tyka tvrdeho dnb, som uz stary pes. musel som googlovat co je to crossbreed, mne to znie jak keby niekto trochu zlomil thunderdome.
Pohodka
presne som si myslel,mám vacsinu znamych čo boli zvyknuty na tieto stare veci
Zvuk ide do predu,vyvyja sa ,to je tak v každom žánry..napr. stare veci od Technical Itch,alebo Raiden-a,śu korene temného tvrdšieho dnb.
Ale ak si prodecent tak pači sa ti to nemusí ,ja napriklad hodnotim tracky od vtedy ako sa venujem produkcii skor z technickej stranky

Ale ak si prodecent tak pači sa ti to nemusí ,ja napriklad hodnotim tracky od vtedy ako sa venujem produkcii skor z technickej stranky

novy trek chalani,vypo?ujte si