Ahoj, sdílím další věc na které sem nějakou dobu teď pracoval:
Je to volně ke stažení a je to CC licence, takže můžete použít jako podmaz kamkoli.
Suburban Alchemist - Lift Us Up
-
Re: Suburban Alchemist - Lift Us Up
Docela fajn se do toho jamuje na housličky. To víš a-moll.
-
Tak jestli se ti chce tak to nahraj a já to tam nějak vmíchám.
Jiří, přiznám se, že se mně ani nechce a hlavně ani nemám čas něco točit. Necháme to někdy na jindy.
docela baví. skoro bych řekl, že by se to hodilo i na cafe del mar.
trochu mi tam vadí ten beat, kterej mi přijde asi až moc agresivní vzhledem ke zbytku. je takovej naláhavej jak tím zvoleným tempem a hustotou jeho aranže, tak i tou namačkaností a distorzí bicích. asi by mi k tomu sedlo něco víc chill - no a pak by to asi opravdu bylo na cafe del mar se vším všudy. možná z mý strany nějaká předpojatost, každopádně mi tenhle pocit stojí na první místě ve sloupečku minus (vlastně v tomhle sloupečku už asi ani nic jinýho nemám)
trochu mi tam vadí ten beat, kterej mi přijde asi až moc agresivní vzhledem ke zbytku. je takovej naláhavej jak tím zvoleným tempem a hustotou jeho aranže, tak i tou namačkaností a distorzí bicích. asi by mi k tomu sedlo něco víc chill - no a pak by to asi opravdu bylo na cafe del mar se vším všudy. možná z mý strany nějaká předpojatost, každopádně mi tenhle pocit stojí na první místě ve sloupečku minus (vlastně v tomhle sloupečku už asi ani nic jinýho nemám)

jojo, ten beat je brzo unavující
-
Jo máte pravdu, je to věc která přišla i mě. Hlavně v té poslední části už je to trochu na nervy. Ale spíš než jeho úplné vyhození budu asi trochu víc prosříhávat a filtrovat. Baví mě na tom vlastně ten kontrast chillu a energického beatu. Díky za feedback.
Kombinace nekompatibilních elementů vytváří napětí, který nemůže trvat dlouho. Postavit na tom celou skladbu bude asi dost těžká záležitost.
tomu samozřejmě rozumím. nedá se ani říct, že by to k sobě (alespoň podle mého vkusu), úplně nepasovalo. myslím, že právě u dnb se často používá poloviční a tedy relativně utahanej obsah, zejména vůči beatu.
no, každopádně se těším na případnou revizi