Novej singl, garage, speed garage, bassline, tak nějak. Všechno ITB, všechno v mým GunJah studiu...
Dík za poslech i za případný připomínky ke zvuku.
První pecka na YouTube
Obě pecky pak na Spotify na https://open.spotify.com/album/0GQ3EekW ... EuQhBgLZuQ
Syncro: Come over Here Gyal / Rungorun
Re: Syncro: Come over Here Gyal / Rungorun
Ahoj Sašo
Právě sjíždím reference a kochám se nově pořízenými iLoud Micro Pro, tak jsem zařadil i tvůj singl. Všechno mi přišlo fajn, jen se mi zdálo, že těžiště všech věcí co jsem poslouchal těsně před i po (grime, uk garage a uk hiphop) bylo o trochu níž. Jinými slovy, jakobys měl to kritický pásmo nižších středů trošku míň přítomný. Ale ber mě s rezervou, bedýnky jsou vybalený sotva několik hodin, takže se pořád ještě orientuju trochu.

biscuit: Ahoj a děkuju za feedback. Víš, jak to je, když tu svou věc slyšíš tisíckrát při komponování, pak míchání a nakonec masteringu. Už to nejen neslyšíš, ale ani nechceš. Každopádně jsem to zkoušel hrát na všem možným a všude to nějak hrálo. Míchám tyhle svoje věci i když hraju speed garage set s ostatníma cizíma tunes a je to víceméně srovnaný. Uf, vždycky se to dá udělat líp 

Ahoj. V poho. Ono to hraje (ostatně, jako vždy u tebe). Jen mi to prostě v těch středech nižších přijde trošililinku kuchnutý. Poslouchal jsem to pak i na "velkejch" monitorech a tam jsem měl i pocit, že kolem 50 Hz by to zase sneslo i ždibíček plošně ubrat. Ale za prvé je to subjektivní (vkus) a za druhé to asi nikdo jinej řešit nebude 
Btw. ještě pořád "selektuješ" veřejně? Mně to hraní někdy chybí, ale vždycky si pak hned vzpomenu, proč jsem toho nechal a hned se mi přestane stýskat...

Btw. ještě pořád "selektuješ" veřejně? Mně to hraní někdy chybí, ale vždycky si pak hned vzpomenu, proč jsem toho nechal a hned se mi přestane stýskat...
biscuit: Jo, ještě pořád "veřejně" selektuju, ale jen tak decentně. Mám jednu rezidenční noc měsíčně v mým hometownu, bassovej mejdan s dvěma kamarádama, kde hraju moc rád. K tomu občas vezmu ještě tak jedno hraní navíc a zahraju si nějakej mejdan, kterej mě zajímá. Už nechci nikam daleko, žádný větší akce, spíš malý hraní s příjemnejma lidma. Díky tomu mě to pořád baví, ale reálně jenom ta chvíle za gramcema / playerama. Celý to okolo už moc ne... mnohem víc mě baví produkce. Ve studiu se cejtím dobře. Moc už neřeším hw, sw, ani zvukařinu, celou tu teorii okolo. Baví mě vibes. A ty z toho naštěstí mám pořád.
Tak to rád slyším, že tě baví oboje a přeju, aby bavilo co nejdýl 

Poslechnul, ale co neumím a čemu nerozumím, tak to už nějak nekomentuju.
Ale asi očividně dobrý

S tou hluchotou, kdy už nevíš po 1000xtém poslechu která bije, to mám to samé, ale od toho tu máme biscuita

biscuit: btw mám rozdělaný další kus na poposlech a zjebání. Předchozí jsem upravil podle tvých připomínek a je to s odstupem lepší

muzikant