Syncro: Dub The Jungle (Jada Kingdom Bootleg Remix)
Syncro: Dub The Jungle (Jada Kingdom Bootleg Remix)
Po nějaký době pomalej heavyweight dub. Bass na prvním místě...
Re: Syncro: Dub The Jungle (Jada Kingdom Bootleg Remix)
na jednu stranu se mi líbí, jak jsi progresivní - lidi v našem věku už maj tendence bejt dost ztuhlí
na druhou stranu, já jak úplně nejedu v tomhle stylu naplno, tak jsem asi přirozeně konzervativnější a tenhle track mě tolik nebaví (jako jiný tvoje věci) 

biscuit: Děkuju. Jasný, je to "divný", tvrdý a chápu, že tě to vůbec nemusí bavit. K tý progresivitě starších producentů jsem shodou okolností v pátek na mejdanu vedl diskusi s jedním z mých mladších djských kolegů. Vlastně mi řekl totéž. Vysvětloval jsem mu, že tohle podle mě strašně podpořil internet. Když mi bylo dvacet, tak abys držel pomyslný prst na tepu doby, musels pořád chodit po mejdanech a koncertech a šmejdit po muzice. To se po třicítce dělá dost blbě, žejo. Dneska i skoropadesátníci jako já, když jsou aspoň trochu otevřený, můžou z pohodlí domova sledovat aktuální produkci. A na mejdan si zajít třeba jednou za měsíc... Boží!
jj. tohle mám stejně. pořád se snažím neztrácet nit. a máš pravdu, že s internetem to jde relativně snadno. problém je ale vždycky v hlavách a ten má hodně lidí internet neinternet - prostě až jakýsi stav nechuti k novému, určitá zahořklost přecházející až v zaprděnost
toho se u sebe nikdy nechci nadát, protože mi to přijde hloupé. a tak když vidím u druhých, že to taky tak vnímají, rád jim dám najevo, že jsem si toho všimnul a mám z toho radost.

biscuit: Dík. Máš pravdu, je to v hlavě. Nedávno jsem potkal jednoho svýho vrstevníka. Strašně dlouho jsem ho neviděl. Býval to "rebel", muzika ho bavila, subkulturní typ. Chvíli jsem si s ním povídal a naplno mi došlo, jak je úplně "zaprděný", jak ty říkáš. Novýho neposlouchá nic, páč jsou to "všechno sračky", vlastně poslouchá to, co před třiceti lety... Smutný.
Ha, supr. Tohle se mi libi mnohem vic ne ta predchozi vec co si sem daval. Sice nejakou nostalgii k dobe, ktera me formovala samozrejme mam, ale v elektronice chci slyset novy veci.
Je to dobre udelany po vsech strankach, vlastne bych ani nepoznal ze si to delal (v maximalne pozitivnim smyslu).
Pro me je teda vlastne aktivni poslech a delani hudby hodne prekazilo to, ze jsem se zacal zivit zvukem. Moji kapacitu delat to samy este jako konicka to drasticky zredukovalo. A posloucham taky malo, protoze jsem uposlouchanej z "prace".
Je to dobre udelany po vsech strankach, vlastne bych ani nepoznal ze si to delal (v maximalne pozitivnim smyslu).
Pro me je teda vlastne aktivni poslech a delani hudby hodne prekazilo to, ze jsem se zacal zivit zvukem. Moji kapacitu delat to samy este jako konicka to drasticky zredukovalo. A posloucham taky malo, protoze jsem uposlouchanej z "prace".
matucha: Děkuju Matouši, potěšilo mě to.
Přesně proto, co píšeš, jsem se rozhodl "neživit" zvukem. Asi rok jsem tady kdysi pracoval jako zvukař ve studiu a taky to mojí kapacitu úplně vyčerpávalo. Neměl jsem pak už vůbec náladu se tomu věnovat. Takže jsem se programově rozhodl, že se budu živit něčím úplně jiným a tohle bude opravdu jenom koníček. A dal jsem výpověď. Rozumím ti.
Přesně proto, co píšeš, jsem se rozhodl "neživit" zvukem. Asi rok jsem tady kdysi pracoval jako zvukař ve studiu a taky to mojí kapacitu úplně vyčerpávalo. Neměl jsem pak už vůbec náladu se tomu věnovat. Takže jsem se programově rozhodl, že se budu živit něčím úplně jiným a tohle bude opravdu jenom koníček. A dal jsem výpověď. Rozumím ti.
Ja nemam uplne na vybranou, je to pro me stav rovnovahy. Kdykoli jsem delal neco jinyho, tak me psychicky nicilo, ze nedelam se zvukem. Beru jako dar to, ze se tim da zivit
. Zaroven chapu, ze pro nekoho je naopak mnohem lepsi zivotni balanc mit hudbu/zvuk jako konicka.
Taky jsem dost doufal, ze budu moct trochu rozvolnit svoje pracovni nasazeni. Ale roky 2020, 2021 a 2022 prichazej se "zajimavejma" novejma "nejistotama".

Taky jsem dost doufal, ze budu moct trochu rozvolnit svoje pracovni nasazeni. Ale roky 2020, 2021 a 2022 prichazej se "zajimavejma" novejma "nejistotama".
Ahoj syncro paci sa mi to velmi.Kompozicne aj zvukovo je to top.Stakymito skladbami sa uz da dobit hudobny svet.
kundfu: Děkuju, já už ale asi nic dobývat nebudu 

Pánové, moc zajímavá pointa s tím zvukem profi vs. hobby. Jsem rád, že to mám na straně hobby, pač jinak bych už bydlel dávno pod mostem a manželka by si k dětem našla náhradního tatínka
Každápádně track vyprodukovanej na pána, o takovym zvuku se mě může zdát - mě víc a víc zajímaj noty a už mi nezbývá právě v rámci časově a určitě i finančně omezeného hobby kapacita na studium efektování a mixu. Jinak souhlas s tím, že díky internetu se dá sledovat co novýho se děje, i když já to sice sleduju, ale pak si to stejně jedu po svym (a asi po "staru").

Yogi: Tak já bych jinej zvuk, než tuhle bass heavy urban music, taky asi už neuměl. Tohle ale nějakým způsobem cítím a díky tomu, že to dělám dlouho, tak to řemeslo přiměřeně zvládám a umím se ke svojí představě dostat. Nikdy jsem to formálně nestudoval, vlastně ani moc neformálně, mě prostě vždycky bavilo to "objevovat". Naopak v "notách" se vůbec silně necítím, tam mi to formální vzdělání dost chybí...
Syncro: chápu, ty "noty" byla trochu nadsázka, zatím je to s nima bída, ale spíš intervaly, akordy, obraty akordů, co kterej vyvolává za emoci, to mě hodně baví. Jinak to mám stejně, taky spíš "veřejně objevuju", což je podle mě naprosto legitimní cesta.