Syncro feat. Juakali - Sultan Dub (Warning!)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
syncro

Syncro feat. Juakali - Sultan Dub (Warning!)

Příspěvek od syncro »

Obrázek

Tak jsem na stejném riddimu (Sultan Riddim) jako je moje předchozí pecka Istanbul zprodukoval ještě international verzi s hostujícím zpěvákem z Trinidadu:
Juakali - Sultan Dub (Warning!)

Celý netrelease singlu najdete tady:
GJNT001

Díky za poslech, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Crowley

Příspěvek od Crowley »

Perfektni!Zatim nejlepsi skladba (pro me),kterou jsem mel moznost tady slyset.Tenhle styl jde mimo me,ale tohle me fakt dostalo:)

syncro

Příspěvek od syncro »

Crowley: Děkuji 8-)

Nahrávací techreport je stejný jako u Istanbulu, takže se můžete podívat sem: http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=4441

Není tam mastering, takže doplňuji:

Zdroj pro mastering byl mix z pultu, který byl už zkomprimován dbx162sl na master insertu. Nahráno přes RME Multiface, stereo 24bit / 44.1kHz.

pluginový řetězec na master:

UAD Fairchild
Logic LinEQ
Logic Limiter

export a dithering z Logicu, kontrola na Logic Multimeter.

Jen pro zajímavost, Saša
GunJah Records

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Dost dobry. A odvazny. Spoustu drobnejch vychytavek, napr. ty skoro electro bici. Umi!!!

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

synchro: Malá odbočka.. Považuješ Hypnotix za seriózní kapelu nebo ne? Respektive co si myslíš o jejich hudbě?

syncro

Příspěvek od syncro »

Oxyygen: Witness of our time od Hypnotix považuji dodnes za jedno z nejlepších českých alb a jejich předchozí alba se mi líbí moc (třeba Rastaman in Prague). Pozdější tvorba (odklon od dubu, příklon k ethnotrance), zejména po odchodu Buramy, není úplně můj šálek čaje. Myslím si ale, že Michal (a samozřejmě i Milada a ostatní) si zaslouží velký respekt za to, že dokázal takhle dlouho udržet kapelu pohromadě. Jsou to profesionálové v tom dobrém slova smyslu. Pokud serióznost měříš schopností pracovat profesionálně, patří určitě k české špičce a jsou "seriózní". Navíc jsou jedna z mála českých kapel, která v určitém okruhu skutečně měla svého času poměrně hodně fanoušků v zahraničí (zejména v Německu).

Saša
GunJah Records

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Fakt dobry, obzvalst ta basa perfektni, sice je muj styl kapku jinde, ale fakt dobre udelany a melodicky. Dikec.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

saso, co zas dodat? moc se mi libi prostor. taky se mi libi hrozne jak je zvuk krasne vyvazenej. spodek krasne cistej - mnam. skvele si zvladnul i ten krok trosku jinam (myslim ten ustup od klasiky :)) kdyz jsem to poslouchal poprve, tak mi tam u toho echovanyho akordu, kterej zustava viset vpravo, chybela modulace toho echa, ale bylo to jen tim, ze jsem na to asi zvyklej a ulitavam si na tom. kdyz jsem to poslouchal podruhy, potreti a poctvrty, tak uz jsem to nevnimal a poslouchal uplne jiny vychytavky. ehm ten pitchshifting warning je cool :) ma to podle me skvelej potencial na remix, kterej by z toho klidne mohl udelat klubovej hit (diky tomu priblizeni se elektronice).
tak mimochodem sem si vzpomnel, ze uz ti pul roku neco dluzim
:oops: zrovna ted si pripravuju cdcka s novejma peckama, tak na tebe budu myslet - bude to takova kompilace :) jen mi prosim jeste jednou posli pm adresu, nejak jsem ji zasantrocil ja dobytek

syncro

Příspěvek od syncro »

Díky 8-)

Saša
GunJah Records

Odpovědět