Poslední díl mojí Future Dub série je venku. Celý ITB, Serum na basech, spousta distorzí, hezky vypadajících UAD emulací a vůbec. Zpětná vazba vítána, to je jasný, páč ničí uši nejsou neomylný...
Syncro: H.I.M. Is The Chapel
- Jirka Štolfa
Re: Syncro: H.I.M. Is The Chapel
Ubral bych trosku na basech je tam slyset jak to kresli na limiteru a nepridava to tomu nic navrch. Krome brutalni hlasitosti samozrejme. Jen muj nazor nic vic.
jj, taky bych řekl, že to moc hučí
Díky pánové, jo, rád se nechávám unést mocnou basou a její "brutální hlasitostí". Někdy asi až moc. A tady jsem se i krotil...
jo, je to trochu moc bass heavy. Mozna by stacilo, kdyby kopak mel ten subbass min vyrazny a asi kratsi. A k tomu mozna na masteru pridat stredy, prijde mi to ze jsou zbytecne potlacene. Jinak hudebne fajn.
musím se přidat. i když mi teda přijde, že z youtube to hraje divněji, než z jiných zdrojů (minimálně o kus tišeji, což asi neznačí nic pozitivního ve smyslu zpracování nějakou automatikou po uploadu).
vůbec mi nepřijde basa poměrově moc, dokonce si jí umím představit ještě o chlup mocnější, ale zdá se mi, že už tam tý distorze a boje o prostor je prostě moc. taky se to v breaku vždycky na chvilku krásně pročistí, když basa ustoupí.
produkčně a hudebně super, jako vždy. práce s echem obzvlášť
vůbec mi nepřijde basa poměrově moc, dokonce si jí umím představit ještě o chlup mocnější, ale zdá se mi, že už tam tý distorze a boje o prostor je prostě moc. taky se to v breaku vždycky na chvilku krásně pročistí, když basa ustoupí.
produkčně a hudebně super, jako vždy. práce s echem obzvlášť
Děkuju. Já mám na těch distorzích poslední dobou slušnej zásek, baví mě strašně. Analogový i digitální... 
Možná ještě pro porovnání přidám odkaz na Soundcloud...