Syncro: In The Name Of
Syncro: In The Name Of
Po nějaký době zase novej dub, nová pecka. Message je návrat ke kořenům, zvuk je současnej. Vyvíjím se, vstřebávám zkušenosti, posouvám se. Hear the revelation of Rastafari! Video se záběrama z návštěvy Haile Selassieho na Jamajce. Jah...
Hodně zvuků Serum, fakt ten plugin žeru...
Hodně zvuků Serum, fakt ten plugin žeru...
Re: Syncro: In The Name Of
Amorph: Děkuju.
- Greyhound90
Výborná věc!
Greyhound90: Dík!
A kdyby někomu náhodou po poslechu tohohle přišla chuť na víc jungle s reggae a dub příchutí, tak tady je můj čerstvej DJ mix...
A kdyby někomu náhodou po poslechu tohohle přišla chuť na víc jungle s reggae a dub příchutí, tak tady je můj čerstvej DJ mix...
Oboje výborný, moc díky! Prosímtě, co je to za pecku v tom mixu zhruba od 23. minuty? Děkuju!
Cyril: Já děkuju. Od 22:50 po spinu jedou samotný Sigma a Maverick Sabre: Sell My Soul do kterejch se postupně loudí Sigma a Doktor: Rudeboy.
Z drum and bassu pocuvam iba hard neurofunk,ale toto sa mi paci.Keby sa mi to zamiesalo do playlistu urcite by som to neprepol.
pumpik: Dík, "bych nepřeladil" jsem jako pseudokompliment použil mockrát, pobavilo... 
dano: Díky!
Jsem tě zapomněl pochválit, obligátně... Mimochodem jsem nevěděl, že byl His Imperial Majesty takovej malej 
biscuit: Děkuju
Jo, byl malej vzrůstem, ale velkej myšlenkama. Mám jeho fotku z návštěvy mýho hometownu, kde stojí vedle nějakýho československýho politika, kterej vedle něj vypadá jak Godzilla...