Syncro: Shrine Of Low Frequency
Syncro: Shrine Of Low Frequency
Dub na klasickým rockers jsem neudělal už dlouho. A dub s takovýmhle rockovým sólem asi nikdy. Zkusil jsem propojit svoje starý dubový já s novým zvukovým já... Hodně mě to ve studiu bavilo míchat, fakt mi to přišlo jak ve svatyni hlubokých frekvencí, BOOM!
Re: Syncro: Shrine Of Low Frequency
Pěkný
Někdy mě některý ty distorze už posouvaly trochu do napětí, jestli už nejsou moc (hlavně v basech, ten dirty snare mě naopak nerozptyloval vůbec), ale vždycky při fokusu mi z toho vyšlo, že je to ještě vlastně "čistý", i když znatelný a tím pádem prostě jen trochu pokrabacený. Schválně jsem to hodil i do sluchátek kvůli tomu a taky to obstálo bez pocitu, že bych to osobně musel nějak korigovat, kdybych to měl v pultu 

biscuit: Děkuju. Mám na distorzích a artefaktech prohlubující se závislost. Strašně mě vibujou. Přijde mi, že už v těch mixech vlastně nemám jedinou stopu, kterou bych nějak "nesaturoval". A na masteru solím magneťák do červených... By mě to bez toho asi už ani nebavilo.
Amorph: Díky.
Amorph: Díky.
Úplně tomu rozumím 

Téhle muzice nerozumím, ale název se mi líbí hodně 

vasek: Chápu 
dano: Děkuju

dano: Děkuju
Dobrej březovej nářez
a to sólíčko tam myslim sedne a ještě to zvedne celou tu gradaci, quality of Syncro 

Yogi: Díky. Mi tenhle release dělá radost, poslouchá ho víc lidí, než obvykle...
Tak to je vždycky fajn a lepší, než když o to ani hluchej bez nohy nezakopne