No...
Remixy mam velmi rad, pekne vidno aku ma fantaziu autor remixu ked uz kvazi zakladny kamen polozil niekto iny a aj to kam s tou svojou ideou "ma namierene". Prihlasil si sa do remix sutaze, kde hodnoti specificka skupina ludi. V tomto pripade (podla mojho nazoru) tito cakaju na remix v podobe hitu alebo niecoho (niekto by povedal "komercnejsieho") charakteru. Vtedy je tvoj remix nicim nevyrazny, nechytlavy a nema potencial sa stat radiovkou.
Tvoj remix vzhladom na to ako dlho sa tomu venujes ujde, je fajn. Nie je zly, ale napriklad mna osobne napriek tomu nenadchol, nezaujal. Ci uz rytmicky alebo originalitou oproti povodnej verzii. Remixy ludia bud podcenuju alebo im pripisuju akusi nezdravu hodnotu. O to tazsie to ma remixer pri svojej tvorbe. Lebo ak si "remixer" potom tvoje verzie skladbieb robis pre niekoho kto ta pozna ako hudobnika, producenta, ci dj-a so svojim typickym soundom, feelingom atd. Ale ak ako svoje zaciatocne pokusy v tanecnej hudbe prezentujes remixmi, akoby si sa nevedel zaradit, ktorym smerom, zanrom, stylom a cojaviem co este vo svojej produkcii vykrocis. Lebo pre mna osobne zacinat remixmi je akysi chaby pokus o hladanie si smeru v ktorom sa chcem vyvijat. Uz len to ze niekto mi polozil ten "zakladny kamen" mi to zjednodusuje

. Samozrejme, je to len moj osobny nazor, mozem sa mylit. Hovorim len za seba aby tu nevznikol zbytocny flame.
Co sa tyka zvuku... trocha mi prekazal ten synt pocas spevu, kedy som moc dobre nerozumel co zenska spieva. Ubral by som basov, a trocha tichsie by som som to dal
Tot vsjo, nech sa dari