Ahoj.Ked sa v noci pozriete na jasnu oblohu uvidite mnoho ziarivych hviezd.Ale len jedna bude onedlho ziarit silnejsie ako tie ostatne.Viete ktora?No predsa ja.
Skladbu som robil cisto na sluchadlach,mix aj mastering.Nemal som moznost odskusat na monitoroch tak ak by niekto chcel ku skladbe nieco napisat nech sa paci.Mne osobne sa na tejto skladbe paci ten zvuk puuuuuuu,puuuuuuu
Mě se to líbí, akorát mi vadí to, co hraje z levýho sluchátka – to je jak zvuk Beatles (bicí vlevo, basa vpravo ... Dal bych to blíž ke středu panorámy. Taky myslim, že tomu trochu chybí nějakej výtaznější nápad – pořád čekam, a vlastně nic. Ještě bych na tom zapracoval, aby v tom bylo trochu něco unikátního, ale základ super, atmoška dobrá.
Dakujem Cyril.Tento Beatles efekt vobec nebol zamer a nemam ani tusenie kde toto vznika a preco je to takto rozhadzane.Na stopach bicich a basov nemam ziadne stereo efekty ani pan.Uz predcasom moje skladby niekto prirovnaval k Beatles,ale az teraz som pochopil ze preco.dik,dik.