Pred niekolkymi mesiacmi ma jeden brathm tuna z ezone inspiroval nazvom Take Fake And Go, neskor o par dni som viedol "vasnivu" debatu o tom ako je tazke alebo lahke spravit nieco (muziku - song), ktory by ludia "zrali" na disko. Co to musi byt, ako by malo vyzerat/vyzniet, aby to mohlo byt do tohto special segmentu zakomponovane
Take Fake & Go - How I Do This
Take Fake & Go - How I Do This
Ciao!
Pred niekolkymi mesiacmi ma jeden brathm tuna z ezone inspiroval nazvom Take Fake And Go, neskor o par dni som viedol "vasnivu" debatu o tom ako je tazke alebo lahke spravit nieco (muziku - song), ktory by ludia "zrali" na disko. Co to musi byt, ako by malo vyzerat/vyzniet, aby to mohlo byt do tohto special segmentu zakomponovane
tak padol navrh spravit "komercne-tancovacno-odrhovaco-oblubitelny" track.
Mozno to je ulet, mozno to je haluz, mozno to je hit, bohvie
ale ak to bude stat za nejaky koment, budem len fajn zistit, ci sa da znizit ci zvysit k takejto muzike
Re: Take Fake & Go - How I Do This
tancovacno-odrhovaco-oblubitelny track, by to byt mohol, ale na komercny mi to moc nesedi, ale to je len moj postreh 
Prvky tam sou, ale není to správně zkomponované (na to aby to byl komerční dance track). Komerční track musí být mnohem jednodušší a přímočařejší. Dokonce i zvuk to má Ok, ale kompozice není Ok. Stačilo by abys tam alteroval v pravidelných intervalech mezi tou melodickou trance pasáží a tím "rapem". Pak nějakou oddychovku a zpátky do refrénu (ta trance pasáž), dvakrát zopakovat a konec. No prostě to musí mít takovou tu klasickou strukturu, kterou každý bez naposlouchání pochopí a musí to dobře znít.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
urcite tam mas prvky, ktery jsou identicky s tim, co ted frci, ale zni to jako dva az tri tracky v sobe. takze mas rovnou hity dva az tri ;]
Jo, mate pravdu chlapci. Teraz, neskor, som si uvedomil, ze na povodny zamer co som chcel je to aranzovo preplacane i kopec inych drobnosti, ktore vo vysledku posobia uplne inak. Ale co... Opat som o nieco mudrejsi.
nerob nic, nemas nic 
Dakujem za vypocutie
Dakujem za vypocutie
No uber
...vyhadz veci z aranze...je tam toho naraz strasne vela a vysledok je, ze to je gulas...nic tam nie je co by viedlo, vsetko hraje naraz - aj kompozicne, aj zvukovo (pomery nastrojov)...ved vokal sa tam uplne straca...vsetky nastroje su v rovnakej hladine/intenzite..
tomy, to co je mezi 1:42 - 2:25 vem, klidne do toho pouzij i ten vokal, roztahni stopaz na 6 minut a mas celkem solidni komercni hit
dej tomu normalni vyvoj, jak jsi zvyklej.. jsi dobrej, ja bych to nedal takhle.
Kua, ja som si to nejak znechutil. Skusil som preriedit aranz, upravit pomery nastrojov, ako bassline pisal. Roztahoval v duchu biscuitoveho odporucania. A nejak s tym nie som spokojny.
Skusil som to aj ako Soimmo pisal, jednoduchsie a priamociarejsie. Ale to uz mi proste ide proti srsti. Tuto doma nie som pani
Hodim na to bobka, koniec koncov, priznavam, nie je to nic pre mna.
Biscuit: no normalny vyvoj, to mne nikdy nejak neslo
Uz to netreba pocuvat
budem si ja pri svojom. Opat diky za postrehy a ochotu tu nieco k tomu napisat.
Biscuit: no normalny vyvoj, to mne nikdy nejak neslo
Uz to netreba pocuvat
mně to nějak připomína Scooter, asi kvuli tomu frázovaní v rapu. Jinak je to určitě pěkně odveená práce , hlas bych dal víc dopředu. Diskotéková bomba...
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
musel bys to udelat jednodussi, nez to sam citis. jednak postupem casu skladas a vyzadujes komplexnejsi veci, jednak skladbe vidis mnohem vic do strev nez posluchac, a tak mas mozna tendenci ji vic zasmodrchat, ale pro tenhle ucel to chce fakt tak o 50% jednoduseji, nez bys to udelal jako svuj vlastni projekt.tomy45 píše:Kua, ja som si to nejak znechutil. Skusil som preriedit aranz, upravit pomery nastrojov, ako bassline pisal. Roztahoval v duchu biscuitoveho odporucania. A nejak s tym nie som spokojny.Skusil som to aj ako Soimmo pisal, jednoduchsie a priamociarejsie. Ale to uz mi proste ide proti srsti. Tuto doma nie som pani
Hodim na to bobka, koniec koncov, priznavam, nie je to nic pre mna.
Biscuit: no normalny vyvoj, to mne nikdy nejak neslo![]()
Uz to netreba pocuvatbudem si ja pri svojom. Opat diky za postrehy a ochotu tu nieco k tomu napisat.
Na to sa asi treba nejakym sposobom "odosobnit" alebo ja neviem co
Ked je ten aranz o 50% jednoduchsi je o 50% tazsie dat tomu hlavu a patu
takze asi v tom je to umenie v jednoduchosti 
niee nevzdavaj to... pouzi moju metodu ked nevies dalej hnut s nejakym trackom ale ma spocit ze su v nom pouzitelne napady... hod do placu remix pack a uvidis kam sa to vyvinie...
chce to rap v němčině.
a refren něco ve stylu: kommen sie zu exstasy!! ja.. es ist wundarbar!!
a refren něco ve stylu: kommen sie zu exstasy!! ja.. es ist wundarbar!!