TBM (Orbis) - Aventura
TBM (Orbis) - Aventura
tady trochu takovy experiment. chtel jsem se trochu odprostit od tuc tuc. tak jsem zkusil rychlejsi tuc tuc tuc: ) semtam ale nevim, jestli mi ten styl sedi.. opet je tu stále ta skvělá možnost nešpinit si viditelně disk a podivat se na mé myspce, kde je kvalita stejná.; ) dekuju vsem.
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/Orbis. ... entura.mp3
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/Orbis. ... entura.mp3
zvuk je fakt dobrej, na něm se zdá, že to stojí...no ale nic kromě dobrého zvuku a celkem good atmosféry tam neslyším...jak se to rozjede, tak to je fajn, akorát až moc za dlouho a navíc to nepřidá žádnou novou melodii, to hraje furt stejně...tak nevim...ale zvukově se mi to dost líbí, je to skoro styl co mám rád...a z mé strany ti doporučuju jít touto cestou od tuc tuc, já to tak udělal už dávno natrvalo a nelituju...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 24 lis 2008 19:23, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, diky moc kluci. máte pravdu. člověk si to pak po nějakém čase uvědomí a začne mu to lézt na nervy, že se tam toho moc nemění.) je to tím, že se hodně soustředím na zvuk (který z mého sebekritického pohledu potřebuje ještě dost zlepšovat) a pak zapomínám na to, co bych mohl posluchači nabídnout dál. takže popřemýšlím o tom. tak trochu doufám, že až se kvalitní zvuk stane časem součástí člověka (skladatele) tak má pak víc prostoru na hraní si z harmoniemi, melodiemi a dalšími doplňky. ovšem to asi platí pro jen pro ty, kteří staví zvuk na první místo a kompozice je až na místě dalším. a to jsem asi bohužel já:/
dekuju.) fén, paráda:)
to c9000: je to delane doma na nearfieldech s pluginama, ale myslim si, ze jsou lidé - i na ezone, kteri za takovych a mozna i horsich podminek dokazali neuveritelne veci zvukove na urovni. coz osobne taky nechapu (ted uz teda chapu, ale o to vic obdivuju), ale zrejme zalezi na tom, kdo v tom studiu sedi. pak asi, jake to studio je. takze tim jsem chtel rict, ze si myslim, ze studio s pluginama a nearfieldama nemusi byt brzda..a omluva, ze track neni zvukove ok. anebo jsem si to cele spatne vysvetlil:)
subkick trochu žere. ten sidechain vynikl spis az pri tom masteringu, ale tak celkem jsem si pak zvyk. no stejne je to treba poresit..
ecco: thnx. I'll try to let it roll..
to c9000: je to delane doma na nearfieldech s pluginama, ale myslim si, ze jsou lidé - i na ezone, kteri za takovych a mozna i horsich podminek dokazali neuveritelne veci zvukove na urovni. coz osobne taky nechapu (ted uz teda chapu, ale o to vic obdivuju), ale zrejme zalezi na tom, kdo v tom studiu sedi. pak asi, jake to studio je. takze tim jsem chtel rict, ze si myslim, ze studio s pluginama a nearfieldama nemusi byt brzda..a omluva, ze track neni zvukove ok. anebo jsem si to cele spatne vysvetlil:)
subkick trochu žere. ten sidechain vynikl spis az pri tom masteringu, ale tak celkem jsem si pak zvyk. no stejne je to treba poresit..
ecco: thnx. I'll try to let it roll..