TBM (Orbis) - It Drives Me Crazy

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
orbis

TBM (Orbis) - It Drives Me Crazy

Příspěvek od orbis »

Ahoj,
tak sem davam ochutnavecku z lehce upgradovaneho studia. Je to na myspace: It Drives Me Crazy, nebo kdyby se libilo -
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/Orbis. ... _Crazy.mp3 ;)

diky a hodne zdaru v tvorbe.

delay

Příspěvek od delay »

Tradičně hodně dobrej a příjemnej zvuk... Pro mě asi super věci třeba do vlaku a vubec na premysleni. Umíš to.

orbis

Příspěvek od orbis »

Ahoj. Diky moc. zase jsem to po dni odpocinku prosel a se sebekritickym pohledem tam neco pozmenil a poupravil;) <b>nova verze</b> by mela byt <b>pod stejnym</b> jmenem i <b>odkazem</b>. Trochu se snazim jit za tou atmosferouou toho, jak jsi to nastinil. taky to mam rad.;) thnx

orbis

Příspěvek od orbis »

Tak jsem to prepsal jeste novou verzi. nazory, pripominky prijimam. dekuju, t.
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/Orbis. ... _Crazy.mp3

delay

Příspěvek od delay »

Já tomu nemám co vytknout, líbí se mi to, nvzdory skutečnosti, že takovouhle muziku poslouchám jen sporadicky. kompletně skvělej sound a profi FEEL, snad ještě kdyby to bylo muzikálnější a třeba s vokálem, ale to by bylo asi stylově zas jinak...

Nechápu, že se ti tady nevyjádří víc lidí, v daném žánru to patří mezi to nejlepší co tady slýchávám. Nejspíš už asi nikoho nebaví psát samá superlativa :)

vasek

Příspěvek od vasek »

Zní to pěkně, ale třeba pro mě je tam bohužel málo muziky. Ale příznivci tohoto žánru by mohli něco napsat a pochválit, to jo.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Pecka ! prijemny na poslech , zvukove bez chyby... k tomu neni v podstate ani co dodat :) udelaj selekci tech tevejch nej tracku a zkus oslovit nejaky labely... treba se zadari a ja verim ze jo...

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Ten zvuk mi připadá čistej, nic mně tam uši netrhalo. Tím to bohužel končí.

Trochu mi to připomíná Jindyho2. Hladké, sladké, příjemné, ale něco mi tam chybí. Možná je to ten název - nic mě na tom nedrajvovalo krejzy ;)

Neříkám, že je to prázdné, ale je tam co přidávat.
Obrázek
live free or die!

delay

Příspěvek od delay »

Je fakt, že tam chybí trochu víc "cool-melody", ale jestliže se Orbis naučil tak pěkně mixovat, věřím, že zvládne lépe i kompozici a aranž, aby v člověku utkvěl pocit pustit si takovou věc znovu... což bohužel schází.

Jindyho mě to nepřipomíná ani procentem.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Pokud bych měl hodnotit jenom zvuk, tak dobrý.

Bohužel elektronická hudba není jenom míchání, měl by tam být nějaký nápad, motiv, něco. To mi tady chybí. A v tom mi to připomíná Jindyho2...
Obrázek
live free or die!

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

myslim ze tento track je o atmosfere a to splunuje na jednicku... v tomto stylu myslim ze je to dost dobry..

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Atmosféra na jedničku, obsah na nulu...
Obrázek
live free or die!

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Me se to libi, zvukove pohoda, feeling taky, proste idealka do prace aby neslysel okoli a mohl se soustredit. Dik.

orbis

Příspěvek od orbis »

Ahoj kluci. Dekuju moc za nazory, postrehy, prispevky! s melodií bojuju stale. vim o tom:( vcera jsem nad tim premyslel a neco jsem i pres noc pridal a snad vylepsil i zvukove.. tak pokud budete mit chut, dal jsem to ke stahnuti na stejnem odkazu v trochu i lepsi kvalite. jak podotykam, mam stale nad cim laborovat, a hlavne je stale co se ucit a zkouset. k te kompozici a melodii si snad brzy najdu cestu.) a dekuju jeste jednou, t.;)
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/Orbis. ... _Crazy.mp3

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tome, melodie neni podminkou. dulezitej je silnej feel. my prece ani nechceme delat pisnicky co si nekdo bude broukat, nebo piskat ;) a kdyz uz precejenom, tak okrajove :-)
co delas je fakt v pohode, ja k tomu mam jen jediny - snaz se, abys po co nejdelsi dobu udrzel trochu napeti a obcas se treba i stalo neco co nikdo neceka (staci drobnosti, treba netypickej prechod... tohle radim i sam sobe :-) ) vlastne jeste jeden tip, priprav demo a vyhlizej label, kterymu bys sedel a posilej. neni proc otalet ;)

edit: nova verze je taky dobra :-) a poslu ti brzo nejakou zpravu na ms

Odpovědět