tempoautomatic - morning & loose

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
tempoautomatic

tempoautomatic - morning & loose

Příspěvek od tempoautomatic »

krátké ukázky toho, co chystáme:

morning

loose

morning remix

loose remix

je to zatím jenom demo (má to hodně neduhů, o některých už i víme), které jsme nahrávali docela dávno, teď pracujeme na nových verzích s novým vybavením...

pokud budete mít nějaké postřehy, napište pls, budu rád...

holodroid

Příspěvek od holodroid »

kurňa to je dobré!
obvzláště ty remixy především morning částečně mě to připomná khoibu je to zajímavě experimentální , zvukově mi to taky příjde dobré .určitě to budu chtít slyšet až to bude kompletní jen tak dál :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Morning je dobry ty bici na konci :-)

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Hmm, no ja jsem z toho kapku rozpacity. Zvukove parada, hodne experimentalnich prechodu, fakt hezke. Ovsem ten vokal, brrr. Pride mi to a-la bjork a to fakt uz nemusim. Co se tyce ale hud.napadu, bicich prechodu, atd. tak fakt dobry...

Vey

Příspěvek od Vey »

Vokal se mi taky moc nelibi .. jinak je to fajn.

tempoautomatic

Ahoj, díky za všechny vaše dosavadní komentáře.

K tomu vokálu: Jsme hodně ovlivnění The Cranes (od první desky) a později Efterklang a hlavně Múm. Pokud někdo tyto kapely rád nemá, konkrétně zpěvačky Alison Shaw a Kristín Anna Valtýsdóttir, tak věřím, že s tímto vokálem může mít problém. My jsme naopak hledali, až jsme našli.

upman, Vey: Jakou muziku normálně posloucháte pls, abych si to hodnocení dal do souvislosti a věděl, jak moc objektivně se s tím mám trápit. Moc by mi to pomohlo. Jinými slovy, nelíbí se vám ten vokál proto, že se vám nelíbí tento typ vokálů obecně?

Popřípadě budu rád za jakékoli konkrétnější podrobnosti o tom, co se vám na tom vokálu nelíbí.

BTW Já Bjork taky neposlouchám... :-)

Ještě jednou díky všem, J.

Vey

Příspěvek od Vey »

tempoautomatic píše: upman, Vey: Jakou muziku normálně posloucháte pls, abych si to hodnocení dal do souvislosti a věděl, jak moc objektivně se s tím mám trápit. Moc by mi to pomohlo. Jinými slovy, nelíbí se vám ten vokál proto, že se vám nelíbí tento typ vokálů obecně?
Ja toho posloucham strasne moc .. radej to tu nebudu ani vyjmenovavat _) Co se tyce toho vokalu, tak se mi nelibi spis obecne .. prijde mi to uz moc takovy vyumelkovany .. nevim _) Vecir to jeste poslechnu a poslu PM.

tempoautomatic

Díky, trochu se mi ulevilo :-)

Borat

Příspěvek od Borat »

dobre, fajne, hlavne zvuk i napady.
zpev uz ne tak dobry, treba jen ale nerozumim tomu, ne muj styl.
ale fajny zvuk, to bez debaty. a napady taky.
myslim, ze se nekam dostanete, jako nahoru.

Odpovědět