tempoautomatic - morning & loose
-
tempoautomatic - morning & loose
krátké ukázky toho, co chystáme:
morning
loose
morning remix
loose remix
je to zatím jenom demo (má to hodně neduhů, o některých už i víme), které jsme nahrávali docela dávno, teď pracujeme na nových verzích s novým vybavením...
pokud budete mít nějaké postřehy, napište pls, budu rád...
-
Ahoj, díky za všechny vaše dosavadní komentáře.
K tomu vokálu: Jsme hodně ovlivnění The Cranes (od první desky) a později Efterklang a hlavně Múm. Pokud někdo tyto kapely rád nemá, konkrétně zpěvačky Alison Shaw a Kristín Anna Valtýsdóttir, tak věřím, že s tímto vokálem může mít problém. My jsme naopak hledali, až jsme našli.
upman, Vey: Jakou muziku normálně posloucháte pls, abych si to hodnocení dal do souvislosti a věděl, jak moc objektivně se s tím mám trápit. Moc by mi to pomohlo. Jinými slovy, nelíbí se vám ten vokál proto, že se vám nelíbí tento typ vokálů obecně?
Popřípadě budu rád za jakékoli konkrétnější podrobnosti o tom, co se vám na tom vokálu nelíbí.
BTW Já Bjork taky neposlouchám...
Ještě jednou díky všem, J.
K tomu vokálu: Jsme hodně ovlivnění The Cranes (od první desky) a později Efterklang a hlavně Múm. Pokud někdo tyto kapely rád nemá, konkrétně zpěvačky Alison Shaw a Kristín Anna Valtýsdóttir, tak věřím, že s tímto vokálem může mít problém. My jsme naopak hledali, až jsme našli.
upman, Vey: Jakou muziku normálně posloucháte pls, abych si to hodnocení dal do souvislosti a věděl, jak moc objektivně se s tím mám trápit. Moc by mi to pomohlo. Jinými slovy, nelíbí se vám ten vokál proto, že se vám nelíbí tento typ vokálů obecně?
Popřípadě budu rád za jakékoli konkrétnější podrobnosti o tom, co se vám na tom vokálu nelíbí.
BTW Já Bjork taky neposlouchám...
Ještě jednou díky všem, J.
Ja toho posloucham strasne moc .. radej to tu nebudu ani vyjmenovavat _) Co se tyce toho vokalu, tak se mi nelibi spis obecne .. prijde mi to uz moc takovy vyumelkovany .. nevim _) Vecir to jeste poslechnu a poslu PM.tempoautomatic píše: upman, Vey: Jakou muziku normálně posloucháte pls, abych si to hodnocení dal do souvislosti a věděl, jak moc objektivně se s tím mám trápit. Moc by mi to pomohlo. Jinými slovy, nelíbí se vám ten vokál proto, že se vám nelíbí tento typ vokálů obecně?