Textar
Textar
Zdravim,neviem mozno blbe sa tu pytat ale nie je tu nahodou niekto co dokaze napisat text v Anglictine alebo Slovencine?Skusam prerobit jednu moju niekolko rokov staru vec do elektro popu no a melodia spevu sa mi paci..
Akurat v tej dobe jak som to spieval som este vobec nevedel Anglicky a typek co pisal text bol na tom tak nejak podobne:D
Cize text do tejto melodie?
Akurat v tej dobe jak som to spieval som este vobec nevedel Anglicky a typek co pisal text bol na tom tak nejak podobne:D
Cize text do tejto melodie?
Re: Textar
A teď kdybych mohl, tak ti přijedu dát osobně jednu výchovnou na probránígambler píše:Skusam prerobit jednu moju niekolko rokov staru vec do elektro popu

Ale je to daleko, takže nic.
Už ničemu nerozumím.
Kua, trochu poaranžuj, obleč to do pořádnýho rockovýho hávu s dobrým zvukem a nedělej píčoviny !
muzikant
Tak ono to uz je aj v rockovej aj unplugged verzii tak to chcem skusit prerobit do niecoho ineho:) Ja som bol len taky z nudze "spevak" a spievat rock aby to malo gule to treba vediet..
Tu je ta rockova verzia
Tu je ta rockova verzia

Hmm, tak teď nevím, jestli jsem blázen já, nebo ty, nebo si tady jen děláš prdel.
muzikant
jackies, rovnako ako ja, nechape, preco to chces prerabat do elektro. Ved je to uplne dobre ! Akekolvek "elektro" je zaner, z ktoreho sa obvykle "vyrasta" a nie sa k nemu dorasta...
(a linky uz nefunguju. co si robil na tom SoundCloude ? prisla cenzura ?
)
(a linky uz nefunguju. co si robil na tom SoundCloude ? prisla cenzura ?

Nie ze uplne do elektra skor do popu by som to chcel prerobit,mne sa paci kombinacia elektroniky a akustickych nastrojov.Ale tak to len tak chcem vyskusat,nebavi ma stale robit instrumentalky,remixy uz vobec nie,texty tiez neviem pisat aby som si mohol urobit vlastny spev takze aspon takto..
Punk aj rock is dead jak sa hovori,teraz je tu elektro:D Ale nie,ved ono sa to uz miesa jedno s druhym co je dobre a nikdy nebol zanrovo vyhraneny..
Hej som to scenzuroval:)To som len Jackiesovi dal na ukazku ze uz to bolo "rockove"..
Punk aj rock is dead jak sa hovori,teraz je tu elektro:D Ale nie,ved ono sa to uz miesa jedno s druhym co je dobre a nikdy nebol zanrovo vyhraneny..
Hej som to scenzuroval:)To som len Jackiesovi dal na ukazku ze uz to bolo "rockove"..

Dal jsi ukázku, která docela stála za to. Pouštěl jsem si jí několikrát.
Ale pokud chceš dělat sračky a házet jí k dalším tunám sraček denně v tisícihlavý frontě, je to samozřejmě tvá věc.
Vona akustika, hraní na něco, zpívání, texty, natáčení toho všeho atd ... se dělá přece jen hůř že jo ?
No, ale ono to stojí pak za tu námahu.
Ale dneska je pohodlnější v pokojíčku naklikat myší pár čárek do editoru, 80x zkopírovat a pak se bavit jak se dělá nějakej ukňouranej debilní zvukovej fragment, kterej před tím použilo už 1000 hluchých puberťáků ve velice podobný rychle zapomenutelný bezduchý kravině.
Vím, že je tohle povídání zbytečné, a nic se nemění.
Pouze mě to v tomhle vlákně trochu překvapilo.
Ale pokud chceš dělat sračky a házet jí k dalším tunám sraček denně v tisícihlavý frontě, je to samozřejmě tvá věc.
Vona akustika, hraní na něco, zpívání, texty, natáčení toho všeho atd ... se dělá přece jen hůř že jo ?
No, ale ono to stojí pak za tu námahu.
Ale dneska je pohodlnější v pokojíčku naklikat myší pár čárek do editoru, 80x zkopírovat a pak se bavit jak se dělá nějakej ukňouranej debilní zvukovej fragment, kterej před tím použilo už 1000 hluchých puberťáků ve velice podobný rychle zapomenutelný bezduchý kravině.
Vím, že je tohle povídání zbytečné, a nic se nemění.
Pouze mě to v tomhle vlákně trochu překvapilo.
muzikant
+1 ... neni co dodat.
Mal si dobry smer a slusne naslapnute. Mozno Ti len chyba niekto do party, kdo by Ta v tom potiahol...
Ale aby som sa vratil k teme Textar. Kazdy slusny (dokonca aj polo-snusny) textar vie, ze napisat dobry text je omnoho tazsie ako experimentovanim vyrobit celkom slusnu skladbu. Ak skutocne zhanas textara, mal by si vybrat 2-3 svoje najlepsie veci a tie urcite zverejnit. Tvoj hlas a prejav su veci, ktore musia zaujat. Hladat textara "do vzduchu"... to je blbost, to nefunguje. Nikto nebude marnit svoj cas "s niekym, kto by chcel nejaky text" a potom plakat nad vysledkom.
Mal si dobry smer a slusne naslapnute. Mozno Ti len chyba niekto do party, kdo by Ta v tom potiahol...
Ale aby som sa vratil k teme Textar. Kazdy slusny (dokonca aj polo-snusny) textar vie, ze napisat dobry text je omnoho tazsie ako experimentovanim vyrobit celkom slusnu skladbu. Ak skutocne zhanas textara, mal by si vybrat 2-3 svoje najlepsie veci a tie urcite zverejnit. Tvoj hlas a prejav su veci, ktore musia zaujat. Hladat textara "do vzduchu"... to je blbost, to nefunguje. Nikto nebude marnit svoj cas "s niekym, kto by chcel nejaky text" a potom plakat nad vysledkom.