TF&G - Breath Me In
TF&G - Breath Me In
Helou :-]
kedze som obetoval par ewri do Waves NLS, mal som "nezverejnenu" glitchovinu. Tak ju sem davam. Mozno sa to niekomu lajkne :-]
kedze som obetoval par ewri do Waves NLS, mal som "nezverejnenu" glitchovinu. Tak ju sem davam. Mozno sa to niekomu lajkne :-]
Re: TF&G - Breath Me In
Tomy, to je vážna vec...
dobreee
dobreee
Hehe, ze vazna vec ja este davam tu tvoju epizodu 18 minutovu
oooh, tak tohle je výbornej bordel! Už trochu chápu jak jsi říkal, že ti u mě vadí, že "víš co očekávat" protože tady jsem to vážně nevěděl.. nekonečnej strach co bude číhat za rohem - a k záverečnýmu vybubnování chybělo už jen logo 20th centrury fox každá část má koule a vůbec nevim jak si přebrat celek..
Pěkně zpracované.Líbí se mi ten vokal,ktery je zřejmě z balícku.Jako celek to zní vyváženě zdar
362
No tak to teda čumim jak to nakonec dopadlo, mam občas problem s laděním hlasu a nastroju ale nic zasadního je to takový hodně divoký a neustále mutující... takovej hudební mutant, líbí se mi to jak to je divný Zvuk je trochu poddekovej ale ne uplně špatnej. Na tom totálním konci bych si uměl představit ještě pulminutový pokračování ale i takhle to neva. Super !
Dikez :-]
tak ono pod dekou robi trocha efekt aj SC, ze ano. Nizsie je odkaz na "cistu" mp3.
Nahodou s tymto mixom som sa velmo dlho hral :-]
tak ono pod dekou robi trocha efekt aj SC, ze ano. Nizsie je odkaz na "cistu" mp3.
Nahodou s tymto mixom som sa velmo dlho hral :-]
riadny mazec, aj ked nez prisiel beat cakal som nieco tvrdsie distortovany kopal a tak ale dost dobre aj tak.. riadne nevesela atmosfera